Ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες” μιλάει για τη φιλία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στις “Άγριες Μέλισσες”. 

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του παπά που υποδύεται στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε: “Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Έρχονται πάρα πολλά. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια η εικόνα ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς. Μπορεί και να δάκρυσε, μπορεί και ο παπάς να έκανε κάτι. Ο παπάς δεν έχει πει τίποτα, δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι”!

Όσο για τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο που παρακολουθεί

τις “Άγριες Μέλισσες”, ανέφερε: “Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά”!

Ο Κωστής Σαββιδάκης για πρώτη φορά αποκάλυψε τη φιλία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και εξομολογήθηκε: “Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και ό,τι έχει πει το έχει πράξει. Είχα κατέβει στις Ευρωεκλογές και στις Εκλογές στα Δωδεκάνησα ως βουλευτής. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει μια γυναίκα τα πράγματα στα χέρια της”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία με την κόρη της και η τρυφερή λεζάντα!

Ο μάνατζερ της Σουζάνας Κουόλ μιλά πρώτη φορά για την αγωγή στον Τάσο Ξιάρχο! 

Γιάννης Σπαλιάρας: Η αποκάλυψη για την αμοιβή που πήρε στη σειρά του Netflix 

Keywords
Τυχαία Θέματα