Η Selena Gomez έκοψε τα μαλλιά της και το Instagram πήρε φωτιά

Η Selena Gomez αγαπά τις αλλαγές όσο αφορά το beauty look της. Μπορεί όσο αφορά το μακιγιάζ να είναι λιγάκι συντηρητική ακολουθώντας ασφαλή looks στις δημόσιες με τα μαλλιά της όμως “παίζει” συχνά αλλάζοντας μήκος και ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν. Όπως για παράδειγμα το bob που υιοθέτησε πριν από μερικούς μήνες που την κολακεύει πολύ. Και τώρα αποφάσισε να κάνει μία ακόμη αλλαγή που

είναι ότι ωραιότερο έχει τολμήσει μέχρι τώρα.

Η Selena ακολούθησε ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού χειμώνα αλλά στην πιο ανάλαφρη εκδοχή του. Πρόκειται για το shag, ένα κούρεμα που έρχεται κατευθείαν από τα 70’s και οι celebrity hairstylists έχουν λατρέψει.

Η Selena εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο με shag και αφέλειες που έκαναν το Instagram να πάρει φωτιά. Υπεύθυνη για το νέο της look είναι η hairstylist Marissa Marino που ανέβασε φωτογραφία της star σχολιάζοντας “New shag for London promo”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Marino (@marissa.marino) στις 11 Δεκ, 2019 στις 6:54 πμ PST

To συγκεκριμένο look της Selena θυμίζει έντονα εκείνο που είχε μερικά χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα το 2016 στα πολύ μακριά μαλλιά της όμως.

Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν πως το shag μπορεί να το αποκτήσει κάθε γυναίκα αρκεί να το προσαρμόσει στο μήκος και το ύφος των φυσικών της μαλλιών. Δείχνει υπέροχο στα ολόισια μαλλιά και πιο cool στα σγουρά και σπαστά. Επίσης είναι εύκολο στο styling αφού με το κατάλληλο texture spray μπορείτε να μετατρέψετε το ίσιο shag σε ένα look τύπου “ξύπνησα με αυτά τα μαλλιά σήμερα αλλά είναι chic”.

Αν τώρα θέλετε μια αλλαγή ενόψει της νέας χρονιάς καλό είναι να συζητήσετε σοβαρά με τον κομμωτής σας την περίπτωση του shag. Το καλό είναι πως μπορεί να το δημιουργήσει χωρίς να κόψει πολύ από το μήκος των μαλλιών. Το shag άλλωστε έχει να κάνει με τις ασυμμετρίες περισσότερο καθώς επίσης και με τη φράντζα οπότε είναι ότι καλύτερο για εσάς που δεν θέλετε να πάρετε μέρος στο bob club.

Διαβάστε ακόμη:

Ρίζα στα μαλλιά: Ήρθε η ώρα να την ξεχάσετε αρκεί να έχετε στο νεσεσέρ σας το κατάλληλο προϊόν

H Apivita γιορτάζει 40 χρόνια ομορφιάς εμπνευσμένης από τη φύση

Keywords
Τυχαία Θέματα