Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τα χείλη σας, πριν χειμωνιάσει!

Συνήθως κάνουμε λόγο για την επιδερμίδα του προσώπου μας, τα μάτια και το λαιμό. Και αφήνουμε άλλα το ίδιο ευαίσθητα όπως είναι τα χείλη μας χωρίς φροντίδα. Μέχρι που έρχεται η εποχή που όλα αποκαλύπτονται. Ο χειμώνας φυσικά. Με την υγρασία και το κρύο.

Τα χείλη είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου αφού αφυδατώνονται πιο εύκολα και σκάνε. Ουσιαστικά είναι μια μορφή “τραυματισμού”. Γι’ αυτό πρέπει κάθε τόσο να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να τους προσφέρουμε την υγρασία που έχουν ανάγκη.

Αυτό σημαίνει

ότι μία φορά την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε απολέπιση με ειδικά για την περιοχή scrubs. Και φυσικά να χρησιμοποιούμε lip balm σε καθημερινή βάση. Όσο αφορά τα απολεπιστικά προϊόντα όλα όσα κυκλοφορούν στο εμπόριο περιέχουν φυσικά συστατικά που φροντίζουν σε βάθος και θρέφουν τα χείλη. Παράλληλα τα προστατεύουν από το κρύο αλλά και από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα lip balm με τη σειρά τους αποκαθιστούν την υγρασία που τους λείπει με αποτέλεσμα να προσφέρουν πλήρη ενυδάτωση. Υπάρχουν μάλιστα αρκετά που περιέχουν χρώμα με αποτέλεσμα να μπορούμε να τα φοράμε αντικαθιστώντας το κραγιόν μας.

Τα δύο προϊόντα λειτουργούν καλύτερα αν συνδυαστούν αφού το lip balm δεν μπορεί να προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα αν απλωθεί σε χείλη που έχουν νεκρά κύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι 1-2 φορές την εβδομάδα απλώνουμε μικρή ποσότητα lip scrub και με τα δάχτυλα κάνουμε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια το απομακρύνουμε με μία βρεγμένη με χλιαρό νερό πετσέτα. Έτσι είναι έτοιμα για να δεχτούν το lip balm ή το κραγιόν μας βέβαια.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας

Max Factor Miracle Prep Lip Scrub

Apivita Blackcurrant Lip Care

L’ Oreal Paris Lip Scrub

Korres Pure Greek Olive Lip Balm spf 20

Dior Dior Addict Lip Sugar Scrub

The Body Shop Lip Butter Shea

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε ποιο είναι το νέο gel ενυδάτωσης που θα γίνει η νέα σας εμμονή

Η Gigi Hadid μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το βάρος της

Keywords
Τυχαία Θέματα