Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/10

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 15/10

Τα leather look ρούχα κάνουν σχεδόν πάντα την εμφάνισή τους όταν η θερμοκρασία πέφτει. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα αποκτήσετε και να τους δώσετε πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα σας από εδώ και στο εξής. Για ένα πιο σικ αποτέλεσμα, πείτε το ΝΑΙ σε basic χρώματα, ή κάντε μια μονόχρωμη εμφάνιση,

προσθέτοντας αξεσουάρ με prints. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε η Φαίη μας στη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πρώτη της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μαύρο leather look μπούστο με παρτούς ώμους και μαύρο ψηλόμεσο leather look παντελόνι -κολάν. Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι snake print μπότες κάτω από το γόνατο Mark Milan και εντυπωσιακά δαχτυλίδια Leio Ross. Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Love Lust, Eyeshadow Palette της Ardell, τις βλεφαρίδες Denim Pixies επίσης από την Ardell, το highilighter Love You So Mochi από την Nyx, το ρουζ Bred For Beauty της MAC και στα χείλη το κραγιόν Volupte Tint In Balm No 10 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια και ανάλαφρα κύματα, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Τρίτη 16/10

Το καρό είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόνκαι γι’ αυτό σας προτείνουμε να αποκτήσετε ρούχα και αξεσουάρ και να τα φοράτε συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ. Ναι, είναι ιδιαίτερο, σικ και αρχοντικό και μπορεί να απογειώσει μια εμφάνισή σας. Σε αυτό επένδυσε η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο lingerie top, συνδυασμένο με μια ψηλόμεση pencil φούστα που καταλήγει κάτω από το γόνατο, με σκίσιμο, σε κίτρινο, μοβ και χακί καρό. Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες δερμάτινες γόβες με διπλό δέσιμο στον αστράγαλο διακοσμημένο με τρουκς, Mark Milan και στο λαιμό τρία μικρά διακριτικά κολιέ, χρυσό, μαύρο και ασήμι από το κατάστημα Funky Jewel που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

Τετάρτη 17/10

To snake print αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, τόσο σε ρούχα, όσο και αξεσουάρ και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου, αφού στην αγορά θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για κάθε budget. Σε αυτό επένδυσε σήμερα η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μαύρο λεπτό πουλοβεράκι με V μαζί με μια ελαστική μίνι φούστα σε snake print. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα booties Mark Milan -ελαστικό ύφασμα και δέρμα σε έναν τέλειο συνδυασμό- με φερμουάρ και χρυσούς κρίκους Leio Ross. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το highlighter Nikkie Tutorials X Ofra το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως σκιά, ρουζ και highlighter, τις βλεφαρίδες Whispies της εταιρείας Ardell και τέλος το κραγιόν Rouge Pur Couture No 01 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ψηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

Πέμπτη 18/10

Το λευκό με το μαύρο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο κλασικούς και διαχρονικούς συνδυασμούς ever που θα είναι πάντα στη μόδα, άσχετα με τις τάσεις που επικρατούν κάθε σεζόν. Σε αυτόν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια λευκή μπλούζα – πουκάμισο διακοσμημένο με μικρό βολάν στο μπούστο που καταλήγει σε μάο γιακά και διπλή μανσέτα και μια μαύρη ψηλόμεση leather look croco παντελόνα τριών τετάρτων. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψλοτάκουνα πέδιλα booties, Maria Kotsona Shoes. Το μακιγιάζ της Φαίης επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Love You So Mochi από την εταιρεία Nyx, βλεφαρίδες Whipes από την Ardell, ρουζ και highlighter Nikkie Tuturials X Ofra και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture N0 51 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με πλεξίδα και μαύρη διακοσμητική κορδέλα.

Παρασκευή 19/10

Αυτή τη σεζόν η μόδα προστάζει να δώσετε λάμψη στο στυλ σας με μεταλλιζέ ρούχα και αξεσουάρ. Στην αγορά θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές, για κάθε budget, από παντελόνια και τζέκετ, μέχρι φούστες, φορέματα, τσάντες και παπούτσια που πραγματικά… ακτινοβολούν και θα σας κάνουν να έχετε ένα σούπερ ακαταμάχητο look. Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα leather look skinny παντελόνι σε μεταλλικό χρυσό χρώμα από την εταιρεία Access. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρο αμάνικο T-shirt, χρυσές αλυσίδες στο λαιμό -όλα από προσωπική επιλογή- και ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα με την υπογραφή Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Love You So Mochi από την εταιρεία Nyx, το highlighter Gold Deposit της MAC, το ρουζ Telling Glow, επίσης της MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 218 της YSL Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα από τα πιο αγαπημένα και… εύκολα χτενίσματα όλων των κοριτσιών, που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, γνωστό ως μισό μισό, με χαλαρά κύματα και όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα