Προβλέψεις Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήσετε να ηρεμήσετε γιατί γύρω σας επικρατεί μια ένταση αδικαιολόγητη. Υπάρχει επίσης μεγάλη δύναμη στα λόγια σας σήμερα, οπότε προσέξτε πώς θα τα χρησιμοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε από τη φρενίτιδα της ημέρας, πηγαίνοντας για ψώνια ή κάνοντας κάτι δημιουργικό συντροφιά με φίλους σας. Όπως και να έχει, μην μείνετε στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι έχει προκύψει στη δουλειά σας και σας έχει βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε κάτι όμως, σκεφτείτε ένα σχέδιο και αρχίστε να το εκτελείτε κατά γράμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει

μια απίστευτη ανάγκη να προχωρήσετε τώρα. Αυτό ίσως να μην σας βγει σε καλό οπότε οτιδήποτε επιχειρήσετε να κάνετε τώρα δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να εμπλακείτε σε μια συζήτηση που θα σας ταράξει απίστευτα. Σας προτείνουμε όμως να μην δείξετε πως εκνευριστήκατε, ούτε ότι σας επηρέασε, αλλά παραμείνετε χαλαροί. Έτσι μόνο θα σώσετε την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την προνοητικότητα να δείτε μια ενέργεια και τις συνέπειες της αμέσως. Χρησιμοποιήστε την απίστευτη αντίληψη και τη διαίσθησή σας για να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση σε ένα επαγγελματικό σας θέμα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να γνωρίζετε ακριβώς το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε σήμερα, αλλά για κάποιο λόγο, η απαιτούμενη ενέργεια μπορεί να είναι αφόρητα δύσκολη και να μην τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα λόγια σας μπορεί να μην ταιριάζουν με τα πράγματα που οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν. Προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια ημέρα για να εξετάσετε έναν καινούργιο τρόπο προσέγγισης σε άτομα που σας ενδιαφέρουν αλλά δεν είστε κοντά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επαναπαύεστε επειδή στην δουλειά σας όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τελευταία οι αναποδιές σας έχουν χτυπήσει την πόρτα σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μοναδική σας ικανότητα να επικοινωνείτε με πολλές διαφορετικές ομάδες και προσωπικότητες θα είναι εξαιρετικά σημαντική σήμερα. Κρατήστε τα πράγματα σε κίνηση και προσπαθήστε να μην αφήσετε την κατάσταση να παραμείνει στάσιμη σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι με κάποιο τρόπο είστε μόνοι σας, παρά τον κύκλο φίλων που σας περιβάλλει και σας αγαπά. Υπομονή, σε λίγο θα περάσει.

Καλημέρα,καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα