Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας ξεκινώντας από το φον ντε τεν

Το φον ντε τεν είναι το προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας ακόμη κι αν δεν το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Φυσικά οι make up experts επιμένουν ότι αν θέλετε μια δροσερή και άψογη επιδερμίδα πρέπει να βρίσκεται στην καθημερινή σας ρουτίνα όπως ακριβώς η ενυδατική σας κρέμα. Τώρα πια μάλιστα που τα beauty brands δημιουργούν ανάλαφρες φόρμουλες που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα αλλά αφήνουν ένα διάφανο πέπλο στο δέρμα είναι πιο εύκολο.

Τα νέα

φον ντε τεν περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες και συστατικά που φροντίζουν και θρέφουν την επιδερμίδα οπότε πρέπει να το δείτε σαν ένα ακόμη προϊόν περιποίησης και όχι μακιγιάζ. Επίσης μια σωστή βάση θα κρατήσει και το ελάχιστο ίσως ρουζ που έχετε απλώσει στα ζυγωματικά ή το ίχνος σκιάς. Μήπως να το ξανασκεφτείτε λοιπόν;

Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε τις τελευταίες κυκλοφορίες. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει και σας βολεύει.

Clinique Even Better Glow Light Reflecting Make up: Καλύπτει ατέλειες και δυσχρωμίες χάρη στις χρωστικές που περιέχει οι οποίες αντανακλούν στο φως. Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας χαρίζοντας παράλληλα λάμψη στην επιδερμίδα.

Max Factor Radiant Lift Foundation: Κατάλληλο και για τις ώριμες επιδερμίδες αφού καλύπτει λεπτές γραμμές, ρυτίδες, θαμπή όψη και δυσχρωμίες. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και λάμψη.

Korres Wild Rose Brightening Second Skin Foundation: Χαρίζει λάμψη και πλούσια ενυδάτωση χάρη στη σύνθεση του που αποτελείται από έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ.

Lancome Teint Idole Ultra Wear Nude: Μία φόρμουλα κατάλληλη για τις λιπαρές επιδερμίδες αφού χαρίζει ματ φινίρισμα χάρη στις σφαιρικές πούδρες που περιέχει οι οποίες απομακρύνουν λιπαρότητα και ανεπιθύμητες γυαλάδες.

Maybelline New York Super Stay pro Tool Foundation Stick: Η ανάλαφρη του σύνθεση αλλά και η πρακτική μορφή στικ σας επιτρέπει να το απλώστε εύκολα με τα δάχτυλα ή με το ειδικό σφουγγαράκι. Χαρίζει τέλεια κάλυψη και βελούδινο φινίρισμα.

Estee Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των make up artists αφού παραμένει στη θέση του για ώρες ενώ παράλληλα καλύπτει ατέλειες και πόρους.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκτήστε έξτρα λάμψη με μία κίνηση

Το νέο προϊόν που πρόκειται να λανσάρει η Kylie Jenner είναι έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα