Προβλέψεις Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις σταδιοδρομίας θα μπορούσαν να φαίνονται πολλά υποσχόμενες τώρα, και ίσως βιάζεστε να ολοκληρώσετε ό, τι εκκρεμότητες πρέπει να γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές στο σπίτι σας θα μπορούσαν να προκαλέσουν προσωρινή απογοήτευση που δημιουργεί κάποια ένταση με τα μέλη της οικογένειας. Για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα κάντε μια ήρεμη συζήτηση και όλα θα φτιάξουν σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε δουλέψει σκληρά για να βελτιώσετε την

οικονομική σας κατάσταση και να προσφέρετε στην οικογένεια σας το καλύτερο.Ίσως να είστε στα πρόθυρα να επιτύχετε ό, τι θέλετε, αλλά τα προσωρινά εμπόδια δεν θα λείψουν. Θα μπορούσατε να είστε σε λίγο πανικό και να αναρωτιέστε αν αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να μην έχετε τη διάθεση για πολλές εξόδους και θέλετε να μείνετε μόνοι για να οργανώσετε τις σκέψεις σας.Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Εάν σκέφτεστε πράξεις που οι άλλοι θεωρούν αδύνατον να γίνουν, αυτή είναι η μέρα για να τις εκπληρώσετε και να τους δείξετε πως όλα γίνονται με καλή θέληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να ολοκληρώσετε ένα παλιό. Μερικοί από τους αγαπημένους σας στόχους, στους οποίους εργάζεστε, θα μπορούσαν να μπλοκαριστούν προσωρινά.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή με πολλούς τρόπους. Ένας παλιός φίλος θα μπορούσε να επανεμφανιστεί στη ζωή σας και να φέρει μνήμες που είναι αρκετά ευχάριστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας φίλος μπορεί να χρειαστεί την βοήθεια σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μην του την αρνηθείτε. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια σημαντικά σχέδια, ίσως για διακοπές ή για κάποια εκπαίδευση, θα μπορούσαν προσωρινά να αναβληθούν και αυτό θα σας προκαλέσει εκνευρισμό γιατί είχατε διαμορφώσει το πρόγραμμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εργασίες που θα μπορούσαν να σας προωθήσουν επαγγελματικά θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν μακριά από τους αγαπημένους σας, και να προκαλέσουν κάποια συναισθηματική ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα έργο, ίσως σχετικό με τη δουλειά σας, μπορεί να αποδειχθεί πιο βαρύ από το αναμενόμενο. Εργάζεστε πολύ σκληρά και θα μπορούσατε να αισθάνεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Κάντε ένα διάλειμμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιος, ίσως ένα άτομο που εμπλέκεται σε μια ομάδα που βρίσκεστε, μπορεί να σας ζητήσει να τον βοηθήσετε με κάποιο τρόπο σήμερα. Θα είστε σκεπτικοί με το αν πρέπει να το κάνετε ή όχι γιατί υποψιάζεστε ότι μπορεί να υπάρχει κάποια παγίδα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα