“Ήρθα στην Αθήνα χωρίς δουλειά, χωρίς φίλους, χωρίς ρεύμα”!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Κουρτίδου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”. 

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μετακομίσει στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρα της και να ασχοληθεί με τη μουσική. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Όταν ήρθα στην Αθήνα ήταν Δεκαπενταύγουστος και δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου. Ως ένας άλλος Βασιλάκης Καϊλας, λοιπόν. Η Αθήνα

ήταν άδεια, νοίκιασα ένα σπίτι χωρίς να ξέρω καν τις περιοχές. Ήρθα χωρίς δουλειά, χωρίς φίλους , χωρίς τίποτα με μια βαλίτσα στο χέρι για να κυνηγήσω το όνειρο μου στην μουσική”!

Όσο για τα περιβόητα μαλλιά της που σχολιάζονται ανά διαστήματα, τόνισε: “Εδώ και χρόνια έχουν αυτονομηθεί. Αυτό που άλλοι άνθρωποι ξυπνούν και κάνουν ένα χτένισμα, δεν υπάρχει σε μένα. Κάθε μέρα έχουν τη δική τους προσωπικότητα και τη δική τους διάθεση. Θα μπορούσα να θελήσω να κόψω τα μαλλιά μου γουλί αν το θελήσω εγώ ή το απαιτούν οι ανάγκες κάποιου ρόλου”!

Η Σοφία Κουρτίδου μίλησε και για την τηλεόραση και τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar: “Η τηλεόραση δεν ήταν κάτι που επιδίωξα ποτέ. Το YFSF μπήκε πολύ αναπάντεχα και αυθόρμητα στη ζωή μου, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα που τότε θεώρησα σαν πλάκα. Δεν είχα σκεφτεί καν αν είναι κάτι που με ενδιαφέρει”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι κάνει ο σύζυγός της και την… ενοχλεί!  

Η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει με… φουσκωμένη κοιλίτσα! 

“Άγριες Μέλισσες”-Εξελίξεις: Μυστικά χρόνων αποκαλύπτονται για πρώτη φορά 

Keywords
Τυχαία Θέματα