Ελένη Χατζίδου: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της κόρης της – Το δημόσιο μήνυμα

Μια περιπέτεια πέρασαν με την κόρη τους η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές του Πάσχα, οι παρουσιαστές του «Breakfast@star» αποκάλυψαν ότι πήγαν στο νοσοκομείο μαζί με τη μικρή Μελίτα, καθώς εκείνη παραπονιόταν ότι νιώθει πόνους στο σώμα της την ώρα που κοιμάται.

Το γνωστό ζευγάρι, που είναι πολύ δραστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς φίλους του, επικοινώνησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κόρη

του και δέχτηκε δεκάδες μηνύματα αγάπης.

Πριν από μερικές ώρες, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, μέσα από το οποίο ενημέρωσε τους followers της ότι έλαβαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Μελίτας και όλα είναι μια χαρά! Οι εξετάσεις φαίνονται καλές, συνεπώς απομένει η γνώμη της γιατρού για το ακριβώς συμβαίνει.

«Αγαπημένοι μου και αγαπημένες μου, σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον, τη θετική ενέργεια και την αγάπη σας. Ξέρουμε πόσο πολύ το έχετε στην καρδιά σας το Μελιτάκι μας. Η γνωμάτευση είναι καλή, όλα πεντακάθαρα, τέλεια!

Δεν έχει δει ακόμα η γιατρός μας τα αποτελέσματα, αλλά ξέρετε, σαν πρώτη γνωμάτευση φαίνονται όλα πεντακάθαρα και το μωράκι δεν φαίνεται να έχει κάτι! Οπότε, αποκλείουμε την παιδική αρθρίτιδα. Οπότε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι.

Να δούμε τώρα για ποιον λόγο πονάει τόσο. Δεν ξέρω τι εξήγηση μπορεί να δώσει η γιατρός. Πραγματικά σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας. Να περνάτε τέλεια, να περάσετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, να είστε χαρούμενοι, υγιείς. Ευχαριστούμε πολύ», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: «Έμεινε» με το δώρο καλεσμένου της – «Για μένα είναι θησαυρός»

 Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έχω ακούσει το παραμικρό για τον Αλέξη Γεωργούλη όλα αυτά τα χρόνια»

 Survivor All Star: Παίκτης έφαγε τόσο πολύ που πήγε στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα