«Δεν μου άρεσε ποτέ η Μαρία Κοζάκου στην Eurovision. Και η Τζένη Μελιτά, δεν ξέρω, δεν νομίζω…»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συνθέτης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις παρουσιάστριες της Eurovision αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν του άρεσε η Μαρία Κοζάκου στη μετάδοση της Eurovision αλλά

ούτε και η Τζένη Μελιτά τον ενθουσιάζει.

«Η Μαρία Κοζάκου δεν μου άρεσε ποτέ. Έχει κάτι στον τρόπο που παρουσιάζει τη Eurovision, το οποίο είναι λίγο αποστασιοποιημένο, ότι τώρα εγώ το κάνω αυτό αλλά δεν κόβομαι κιόλας και η Τζένη Μελιτά, δεν ξέρω, δεν νομίζω…».

«Θεωρώ ότι τα πρόσωπα που παρουσιάζουν τον διαγωνισμό και κάνουν τη μετάδοση πρέπει να το αγαπάνε. Η Eurovision θέλει και το κιτς τραγούδι. Μην ανεβαίνεις στο βάθρο και λες “ω τι είναι αυτό που βλέπω”», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας Μαλέσκου, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω τίποτα για την Ιωάννα Μαλέσκου, όμως αυτά που έχουν ακουστεί δεν με έχουν εντυπωσιάσει. Τα ίδια είχαν ακουστεί και πέρυσι. Δεν νομίζω ότι η Ελίνα Παπίλα έφαγε τον πόλεμο που έφαγε η Ιωάννα, ούτε για αστείο.

Είδαμε ανθρώπους που ποτέ δεν μιλούσαν για τίποτα, ήταν σε στιλ “αχ θα πω και εγώ τώρα την άποψή μου, ποιον βαράνε αυτή την εποχή, τη Μαλέσκου, θα πω και εγώ κατά της”. Το οποίο είναι χυδαίο και το ίδιο είχε συμβεί και με την Σπυροπούλου».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: «Έμεινε» με το δώρο καλεσμένου της – «Για μένα είναι θησαυρός»

 Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έχω ακούσει το παραμικρό για τον Αλέξη Γεωργούλη όλα αυτά τα χρόνια»

 Τα καλύτερα σουβλάκια σε 11 γειτονιές της Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα