Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της -«Ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τώρα βρίσκονται στην Αθήνα και ασχολούνται με τις προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου τους, ο οποίες ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

«Έχω δώσει το πατρόν για το φόρεμα που θα βάνω στη βάφτιση του “Νούνι”, που δεν θα τον λέμε πια “Νούνι” και θα τον λέμε με όνομα. Τι θα κάνω εγώ που δεν θα λένε πια το μωρό μου “Νουνίτο”;

Και θα πρέπει να συνηθίσετε και εσείς το καινούργιο όνομα του “Νουνίτο”», είχε πει η influencer σε ένα βίντεο που μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

H ίδια αυτό το διάστημα μπορεί να έχει αρκετές υποχρεώσεις, ο γιος της όμως δεν λείπει ποτέ από κοντά της, αφού σχεδόν όλες τους τις δραστηριότητες τις κάνουν μαζί.

Το τρυφερό στιγμιότυπο της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της

Σήμερα (5/9), η  Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε την ημέρα της με γυμναστική και έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η influencer δημοσίευσε στο προφίλ ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει αγκαλιά με τον μικρό πρίγκιπά της και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου… είναι που έγινα μαμά σου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel -Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός κτηνοτρόφος που καταπλακώθηκε από κατολίσθηση

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντούν πρώτη φορά on camera για τις φήμες χωρισμού

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Έχω το σύνδρομο της… μητέρας Τερέζας»

Keywords
Τυχαία Θέματα