Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό μήνυμα για την νονά του μωρού της

Από την ημέρα που υποδέχτηκαν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας .

Το μικρό τους πιράνχας -όπως αποκαλεί τον μπέμπη η infuencer- ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Δευτέρας (9/1) και από τότε η ζωή του ζευγαριού άλλαξε προς το καλύτερο.

Ως λάτρης των social media, η Ιωάννα Τούνη κάνει καθημερινά διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

τόσο μόνο της όσο και με τον μικρό πρίγκιπά της.

Σήμερα (18/02), η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία με την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα, Στέλλα Πάσσαρη την στιγμή που κρατά στην αγκαλιά της το μικρό,  αποκαλύπτοντας πως εκείνη θα είναι η νονά του.

«Με τη Στέλλα δουλεύουμε πριν 11 χρόνια σεζόν σε κλαμπ Χαλκιδική αυτοί σερβις ,εγώ barwoman. Έτσι γνωριστήκαμε… Τόσα χρόνια μετά παραμένουμε κολλητές φίλες έχουμε μαζί μία επιτυχημένη επιχείρηση και προσεχώς θα βαφτίσει και το μωράκι μου!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.

Θυμίζουμε ότι οι φήμες θέλουν και τον Γιώργο Μανίκα να βαφτίζει το μωρό της influencer και του παρουσιαστή. Πριν από λίγες μέρες ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και είχε πει ότι «δεν ξέρω ακόμη αν θα βαφτίσω τον γιο της Τούνη και του Αλεξάνδρου. Θα είμαι σίγουρα στη βάφτιση. Είμαστε κολλητοί φίλοι. Ο Δημήτρης είναι τρελαμένος, το ήθελε πολύ. Την Ιωάννα δεν την ήξερα, αλλά την έχω εκτιμήσει πολύ μέσα από τον Δημήτρη.

Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς. Όταν βλέπω αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, στεναχωριέμαι πολύ. Πολλές φορές μιλάω στον Δημήτρη και είναι στεναχωρημένος. Είναι ψαρωμένος με το παιδί, θέλει να είναι εκεί και να ζει την κάθε στιγμή. Μου τηλεφωνεί για να του δώσω συμβουλές. Πηγαίνοντας και κάνοντας, κανείς δεν ξέρει. Συνέχεια θα κάνουμε λάθη».

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου: «Τελικά ήταν για καλό που κράτησε μόνο έναν μήνα»

Victor Vernicos: Η αντίδρασή του όταν του ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά: «Ο ερχομός του παιδιού μου είναι το μεγαλύτερο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα