Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» on camera για την απώλεια της συζύγου του -«Άλλη ερώτηση…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη μίλησε σήμερα (18/02) ο Πύρρος Δήμας.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στα παιδιά του, στην επιτυχημένη πορεία του στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι», είπε αρχικά Πύρρος Δήμας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος

ανέφερε: «Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει από τη μαμά τους».

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε για την απώλεια της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, μη μπορώντας να απαντήσει στην ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος.

«Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…» αρκέστηκε να πει ο ίδιος.

Όσο για τη σχέση του με την παίκτρια του «Survivor All Star», Αφροδίτη Σκαφίδα, ο ίδιος είπε ότι «δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία».

Διαβάστε επίσης:

«Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου»

Κώστας Μηλιωτάκης για Ανδρομάχη: «Να κατεβάσει τα βίντεο και να ζητήσει συγγνώμη δημόσια, θα κινηθώ νομικά αν δεν το κάνει»

Θοδωρής Μαραντίνης: Απαντά για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου -«Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων»

Keywords
Τυχαία Θέματα