Victor Vernicos: Η αντίδρασή του όταν του ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

O Victor Vernicos, ο 16χρονος τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι «What They Say» παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στη Μία» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού.

Μέσα σ’ όλα, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή

του στον μουσικό διαγωνισμό και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν του ανακοίνωσαν ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, η οποία θα διαξαχθεί στο Liverpool.

«Είναι πάρα πολύ τιμητικό που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision μπροστά σε εκατομμύρια άτομα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω προκριθεί, γιατί πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εμπνεύσω άτομα στην ηλικία μου αλλά και μεγαλύτερα να κυνηγάνε αυτά που αγαπάνε», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος ανέφερε: «Σκεφτόμουν πάντα να πάω στη Eurovision, την αγαπούσα. Θυμήθηκα μια μέρα ότι είχα αυτό το τραγούδι και ήθελα να το φτιάξω για να το στείλω.

Το έγραψα για μία αγχώδη κατάσταση που πέρασα. Είναι κάτι πολύ αληθινό δικό μου. Απλά έκατσα μια μέρα και εξέφρασα όλα αυτά που ένιωθα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Victor Vernicos αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε μέσω τηλεφώνου πως θα είναι εκείνος που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης.

«Έτρεμα, περίμενα να ακούσω τι απάντηση θα μου δώσουν. Χάρηκα πάρα πολύ. Δεν έχω ακόμα άγχος. Δουλεύω πολύ σκληρά με την ομάδα μου. Δεν ξέρω αν θα αγχωθώ στη συνέχεια», αποκάλυψε ο Victor Vernicos.

Διαβάστε επίσης:

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά: «Ο ερχομός του παιδιού μου είναι το μεγαλύτερο δώρο»

Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» on camera για την απώλεια της συζύγου του -«Άλλη ερώτηση…»

«Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου»

Keywords
Τυχαία Θέματα