Ιωάννα Τούνη: Όσα είπε για τον άντρα στο ροζ βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη πήρε για πρώτη φορά θέση για το επίμαχο βίντεο με προσωπικές της που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τα όσα είχαν συμβεί τρία χρόνια πριν. Η influencer που έπεσε θύμα του προσώπου που διέρρευσε το βίντεο και τις φωτογραφίες, εξομολογήθηκε πως πέρασε δύσκολα εξαιτίας της όλης κατάστασης.

Αναφερόμενη στον άντρα που είναι μαζί της στο ροζ βίντεο, αποκάλυψε: “Να σας πάω τρία χρόνια πίσω. Καλοκαίρι, ήμουν σε beach party, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Να μην πολυλογώ και πλατειάζω, είναι πολύ στενάχωρο το ότι άνθρωποι που νομίζεις ότι γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο πάρα τη θέλησή σου, ενώ βλέπουν σε τι κατάσταση είσαι και να το χρησιμοποιήσουν για να επωφεληθούν από αυτό, να δειχθούν. Δεν ξέρω ακόμα και να βγάλουνε χρήματα, δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας. Όπως και να έχει είναι άσχημο γιατί το παιδί αυτό, με το οποίο συνευρίσκομαι στο βιντεάκι το συγκεκριμένο. Είναι ένα παιδί που γνωρίζω από τα 18 μου. Συνεργαζόμουν, δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και μάλιστα ήμασταν μια παρέα και εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω τι με στενοχωρεί και τι με θλίβει περισσότερο”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίκος Αναδιώτης απαντά για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Δεν ήταν και ποτέ τόσο τραγικές οι σχέσεις μας…” 

Γνωστός Έλληνας ξαφνιάζει: “Περίπου ενάμιση χρόνο η μητέρα μου δεν μου μιλούσε” 

Η Σίσσυ Χρηστίδου διευκρινίζει: “Με τον Θοδωρή δεν είμαστε ξανά μαζί, ούτε θα είμαστε” 

Keywords
Τυχαία Θέματα