Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει

Τις τελευταίες ημέρες διάφορα δημοσιεύματα αναφέρονται στο φύλο του μωρού που περιμένουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ωστόσο, η γνωστή Influencer αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο πως ακόμα ούτε εκείνη ούτε ο σύντροφός της γνωρίζουν ποιο είναι το φύλο του μωρού που κυοφορεί.

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε στους διαδικτυακούς φίλους της πως αύριο – ανήμερα των γενεθλίων της – οι φίλες της θα διοργανώσουν ένα πάρτι σύμφωνα με τα αμερικανικά πρότυπα κατά τη διάρκεια του οποίου θα μάθουν το φύλο. Η ίδια εξήγησε πως η γυναικολόγος της έχει ενημερώσει

μόνο μία από τις φίλες της ώστε να το διοργανώσει, συνεπώς η αγωνία της είναι μεγάλη.

Η Ιωάννα Τούνη εξομολογήθηκε πως θέλει το μωράκι τους να είναι κορίτσι ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να αποκτήσουν αγόρι.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220809162511_touni.mp4

«Έχω πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου “gender reveal”. Ξέρετε, είναι αυτή η αμερικανιά που κάνουν με μπαλόνια για να μάθεις, αν το μωράκι είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Δεν ξέρεις κανείς το φύλο εκτός από τη φίλη μου, τη Λένια, που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να μπορέσει να το οργανώσει.

Τι λέτε να είναι; Εγώ θέλω κορίτσι σαν τρελή, που το έχω πει σε όλους τους φίλους μου. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι και βλέπουμε», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ραφαέλα Ψαρρού: Το απρόοπτο περιστατικό που χάλασε τις διακοπές της – «Με τσίμπησε ανεμώνη»

Μαντώ Γαστεράτου: Οι εγκυμονούσες, Μαίρη Συνατσάκη και Ιωάννα Τούνη, της ευχήθηκαν για την κόρη της

 Mega Καλημέρα: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Φλορίντας Πετρουτσέλι!

Keywords
Τυχαία Θέματα