Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για το κόστος της βάπτισης του γιου της

Λίγες ημέρες μετά τη βάπτιση του γιου της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την οργάνωση, το κόστος και το όνομα που επέλεξαν για το παιδί της.

Τα ερωτήματα που της έθεσαν οι διαδικτυακοί φίλοι της ήταν πολλά και έτσι εκείνη επέλεξε να απαντήσει στα πιο συχνά, λύνοντας κάποιες απορίες. Να θυμίσουμε πως η βάπτιση πραγματοποιήθηκε

το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη και έπειτα ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους.

Νονοί του μικρού Πάρη, όπως ονομάζεται πλέον ο «Νουνίτο», είναι ο Γιώργος Μάνικας και η Στέλλα Πάσαρη, ενώ οι καλεσμένοι ήταν περίπου 220. Η γνωστή influencer αποκάλυψε πως εκείνη είχε καλέσει 70 άτομα, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου 150.

Η Ιωάννα Τούνη απαντάει για το κόστος της βάπτισης

Όσον αφορά στο κόστος της βάπτισης του Πάρη, η Ιωάννα Τούνη έδωσε μια απάντηση, αναφέροντας πως ανέλαβε τα πάντα ο καλός φίλος της, Στέφανος, ο οποίος φρόντισε να είναι όλα όπως ακριβώς επιθυμούσε το ζευγάρι.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε πως το πιο ακριβό κομμάτι ήταν η πίστα με τα επαγγελματικά μηχανήματα που στήθηκε, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Ο Στέφανος είναι φίλος μου με αγαπάει και ξέρει τον Πάρη από την κοιλιά μου. Έκανε για τη βάφτισή μας τα πάντα σαν να βαφτίζονταν δικό του παιδί. Θα πω μόνο ότι το πιο ακριβό από όλα ήταν να στηθεί stage με επαγγελματικό ήχο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το μπάτζετ του και ένας planner βοηθάει να παραμείνεις μέσα σε αυτό», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα