Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Άπειρα ψεύτικα προφίλ έγραφαν για εμένα ό,τι ήθελαν, χωρίς να ξέρουν»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στο Mega και στο πλευρό του Κώστα Τσουρό τα Σαββατοκύριακα.

Με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που λάμβανε κατά την συμμετοχή στο πρώτο «Survivor».

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη συνέντευξή της

Την περίοδο του Survivor

θυμάμαι ότι υπήρχε και μια μερίδα του κόσμου που δεν σε συμπαθούσε ιδιαίτερα.

Φυσικά, στα social media υπήρχαν άπειρα ψεύτικα προφίλ και έγραφαν για εμένα ό,τι ήθελαν, χωρίς να ξέρουν. Υπήρχαν άνθρωποι στην τηλεόραση εκείνη την περίοδο που επίσης δεν με ήξεραν και σχολίαζαν την ποιότητα μου ως ανθρώπου. Κανείς όμως ποτέ δεν με έβρισε στον δρόμο ή από κοντά. Δεν είμαι άνθρωπος που στέκεται στα αρνητικά. Χαίρομαι που περνώντας τα χρόνια πια πολλοί μου λένε: «Κάναμε λάθος. Δεν είσαι ο άνθρωπος που πιστεύαμε ότι ήσουν». Κατανοώ πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και αυτό είναι το φυσιολογικό. Αν αρέσεις σε όλους, μάλλον κάτι κάνεις λάθος.

Δεν σε έριξαν, όμως, ψυχολογικά ούτε για μια στιγμή αυτά τα αρνητικά σχόλια;

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να στεναχωρηθώ και να νευριάσω με κάτι που θα ακούσω να λένε για μένα και να είναι αναληθές ή με ένα κακό σχόλιο. Αυτό, ωστόσο, κρατάει πολύ λίγο. Ακούω τη γνώμη των ανθρώπων που σέβομαι και με ενδιαφέρουν. Τα υπόλοιπα, ειδικά τώρα, από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα