Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μακαρονάδα με υλικά από το μποστάνι του

Ο Σάκης Ρουβάς ασχολείται πολύ με την κηπουρική στον ελεύθερο χρόνο του και έτσι έχει φτιάξει στο σπίτι του ένα θερμοκήπιο, στο οποίο καλλιεργεί χειμώνα – καλοκαίρι τα δικά του φρούτα και λαχανικά.

Ο τραγουδιστής και η οικογένειά του έχουν συνεπώς την τύχη να γεύονται τα φρούτα και τα λαχανικά όσο πιο φρέσκα γίνεται, απολαμβάνοντας τη γεύση τους και παίρνοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό τους.

Μάλιστα, πολλές είναι οι φορές που ο Σάκης Ρουβάς

παίρνει την απόφαση να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει εκείνος το γεύμα της οικογένειάς του. Έτσι, έγινε και αυτή τη φορά! Ο τραγουδιστής αποφάσισε να μαγειρέψει μια μακαρονάδα και επισκέφτηκε το θερμοκήπιό του για να προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά.

@sakisrouvas Μακαρόνια με κιμά δεν είναι, έφτιαξα όμως μια γρήγορη και εύκολη μακαρονάδα γιατί… πείνασα! #fyp #tiktokgr #sakisrouvas #foodtok #cooking #spaghetti ♬ original sound – Sakis Rouvas

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, ο Σάκης Ρουβάς κόβει φρέσκες ντομάτες, παίρνει κρεμμύδια και βασιλικό και επιστρέφει στην κουζίνα του προκειμένου να εκτελέσει τη συνταγή του. Το αποτέλεσμα φαίνεται super λαχταριστό!

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Οι διακοπές και οι προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά»

 Γιώργος Καράβας: Η φωτογραφία με τον γιο του, Φίλιππο, από τις διακοπές τους

Keywords
Τυχαία Θέματα