Ιωάννα Μαλέσκου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά -Σε ποιον μοιάζει η κόρη τους;

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε μια σπάνια βραδινή εξόδό της μετά τη γέννηση της κόρης της. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει αφοσιωθεί τους τελευταίους μήνες στην ανατροφή της μικρής της πριγκίπισσας δε δίστασε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και το ενδεχόμενο να κάνουν και θρησκευτικό γάμο, αφού πριν τον ερχομό του πρώτου καρπού του έρωτά τους οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο.

«Η μητρότητα με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα με πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά. Μου τα άλλαξε όλα.

Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Βέβαια είναι μια γλύκα, αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ο σύζυγός μου βοηθάει όσο μπορεί γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Του έμαθαν στο μαιευτήριο να αλλάζει πάνες οπότε είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Είναι εξαιρετικός μπαμπάς», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 12/10 στο «Happy Day».

Και συνέχισε: «Πήρα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη, το σώμα μου έπαθε σοκ, το οποίο άστο μη με κοιτάς έτσι. Όλα καλά τώρα. Για τον θρησκευτικό γάμο ρώτα τον άντρα μου, όχι εμένα. Ο πολιτικός δεν μετράει; Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω για την τηλεοπτική μου επιστροφή, σίγουρα θέλω να επανέλθω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα