Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο και η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του, ο γιος του, Νίκος, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε τι θα απογίνουν κάποια από τα θρυλικά ρούχα και αντικείμενα που είχε ο μπαμπάς του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην κληρονομιά του.

Όσα αποκάλυψε ο Νίκος Φλωρινιώτης στη συνέντευξή του

«Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια έκθεση με όλα αυτά τα πράγματα.

Δύο κοστούμια του θα πάνε στο σπίτι του ηθοποιού και το ένα θα μπει δίπλα στην Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Του είχε ράψει και κοστούμι ο Georgio, ο οποίος είχε ράψει και για τον Michael Jackson», είπε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Όσο για την κληρονομιά που άφησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο γιος του ανέφερε: «Όλα τα είχαμε μοιράσει από την αρχή, εγώ, τα αδέλφια και η μητέρα μου. Δεν είχαμε ποτέ θέματα με κληρονομικά γιατί είμαστε αγαπημένη οικογένεια, μια γροθιά. Δόξα τω Θεώ, ο πατέρας μου φρόντισε για εμάς, δεν ήταν τζογαδόρος, ούτε με ναρκωτικά είχε μπλέξει, ούτε πάθη είχε. Έτσι μας εξασφάλισε, θα είχε και μεγαλύτερη περιουσία αν δεν τον είχαν εξαπατήσει».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

I’m a celebrity, get me out of here: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Ξιαρχό και Γαρδέλη -«Θες να παίξουμε Κασσελάκη και Tyler;»

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα