Πασίγνωστο ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 7 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς

Με έναν χωρισμό «βόμβα» ξεκίνησε η σημερινή ημέρα, αφού έγινε γνωστό εδώ και μερικές ώρες πως πασίγνωστο ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και 7 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς.

Με αφορμή το επερχόμενο βιβλίο της με τίτλο «Worthy», η Jada Pinkett παραχώρησε συνέντευξη στο Today και έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον γάμο της με τον Will Smith. Συγκεκριμένα, η 52χρονη ηθοποιός έκανε γνωστό πως εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονται

σε διάσταση τα τελευταία χρόνια, γεγονός που δεν γνωρίζει κανείς.

«Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια», δήλωσε η Jada Pinkett που παντρεύτηκε με τον πασίγνωστο star του Hollywood το 1997 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, τον Jaden Smith και την Willow Smith.

Jada Pinkett Smith opens up about her separation from Will Smith in Exclusive Interview.

pic.twitter.com/uUiYmHeDFc

— Mílagro (@MobzWorld) October 11, 2023

«Νομίζω ότι είχαμε εγκλωβιστεί και οι δύο στο πώς πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ για τον λόγο που κράτησαν μυστικό τον χωρισμό τους απάντησε πως «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και δεν ήξερα πώς να το αποκαλύψουν στο κοινό.

Επιπρόσθετα, η Jada Pinkett αναφέρθηκε και στο περιβόητο χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock στην απονομή των βραβείων Όσκαρ το 2022.

«Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί. Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς», τόνισε και κατέληξε λέγοντας πως «έδωσα μια υπόσχεση ότι ουδέποτε θα υπάρξει λόγος να πάρουμε διαζύγιο. Θα αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα