Ιωάννα Μαλέσκου: Η on camera απάντησή της για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον ΣΚΑΪ

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου!

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα νέα της τηλεοπτικά πλάνα -αφού δεν θα συνεχίζει στον ΣΚΑΪ με το «Love It», ενώ απάντησε και για τη Μαρία Μπακοδήμου που θα πάρει τη θέση της στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

«Πάρα πολύ σύντομα θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας και από τα social media μου, πολύ όμορφα πράγματα, τα οποία ετοιμάζω και αυτό με κάνει να

ανυπομονώ να κλείσει η τηλεοπτική σεζόν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συνέχεια συμπλήρωσε ότι «διαβάζω πολλά πράγματα για μένα, τα οποία δεν ισχύουν. Δεν απαντάω ποτέ σε καμία τέτοια ερώτηση. Μέχρι να πέφτουν οι υπογραφές, αν μιλάμε για ένα συμβόλαιο, είναι τόσα πολλά που μπορούν να αλλάξουν, που είναι τρομακτικό το ότι μπορεί μετά να λες “τι ήθελα εγώ και μιλούσα;”».

Τέλος, για την Μαρία Μπακοδήμου, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι «εύχομαι τα καλύτερα στη Μαρία Μπακοδήμου και σε κάθε νέο ξεκίνημα σε όποιον σταθμό κι αν γίνει αυτό, μέσα από την καρδιά μου».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Φαραντούρη για καβγά Snik-Light: «Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερς, τι να κρίνεις από αυτά;»

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του συζύγου της -«Ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται»

Ρέα Τουτουνζή: Πολύ δύσκολες ώρες για την ηθοποιό -Πέθανε ο πατέρας της

Keywords
Τυχαία Θέματα