H Chiara Ferragni μας δείχνει τα 5 φορέματα που πρέπει να έχουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα

Η Chiara Ferragni ακολουθεί πιστά τις τάσεις και της αρέσει να πειραματίζεται υιοθετώντας πάντα τα trends με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Η γνωστή fashionista και επιχειρηματίας μας δείχνει ποια είναι τα φορέματα που αγαπάει αυτό το καλοκαίρι και μας εμπνέει με τις στιλιστικές της επιλογές.

#1. T-Shirt dress

Ένα oversized t-shirt μπορεί άνετα να φορεθεί σε μια έξοδο. Συνδύασέ το, όπως κάνει η Chiara, με μια μίνι φούστα ή ένα σορτς για να νιώθεις

πιο άνετα.

#2. Λευκό φόρεμα

Το λευκό χρώμα είναι το αγαπημένο μας κάθε καλοκαιρινή σεζόν. Η Chiara επιλέγει ένα μίνι πλεκτό φόρεμα από το δικό της brand και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#3. LBD

Το LBD είναι πάντα σταθερή αξία, κάθε σεζόν. Είναι το φόρεμα που θα φορέσεις όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις και θα σε βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη.

#4. Slip dress

Τo slip dress παραμένει στη λίστα με τα hot trends εδώ και αρκετές σεζόν. Η Chiara επιλέγει το δικό της σε ροζ τόνο και δειχνει υπέροχη.

#5. Πλεκτό φόρεμα

Ένα πλεκτό φόρεμα σε μια φλούο απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν. Φέτος θέλουμε να βάλουμε στις εμφανίσεις μας όσο το δυνατόν περισσότερο χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα ολόσωμα μαγιό των Zara που αναμένεται να γίνουν sold out (και κοστίζουν κάτω από 30€)

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα