Τριαντάφυλλος κατά Νίκου Μουτσινά: «Να τον “πετσοκόψουμε” για να βάλει μυαλό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (23/6) ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, εξηγώντας στην Αννίτα Πάνια τον λόγο που θα ήθελε να βρεθεί μαζί της σε απέναντι εκπομπή  από «Καλό Μεσημεράκι».

«Πάμε να κάνουμε εκπομπή μεσημεριανή να είμαστε απέναντι από τον Μουτσινά! Να τον “πετσοκόψουμε” για να βάλει μυαλό», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Όταν η παρουσιάστρια έδειξε την έκπληξή της για την ατάκα του καλεσμένου

της, εκείνος είπε: «Γιατί τον αγαπάς; Αυτός σε αγαπάει; Πού το ξέρεις;  Να, βλέπεις, αυτό το λάθος κάνεις! Και επειδή στο έχω πει, τι; Στο έχει αποδείξει με πράξεις; Ποια πράξη καλή σου έκανε o Νίκος Μουτσινάς που το απέδειξε;».

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής συμπλήρωσε με αιχμηρό ύφος: «Ήρθε σε μια εκπομπή στην οποία παρουσιάστρια είναι η Αννίτα Πάνια, την οποία θα την δει ο κόσμος, από την οποία θα κάνει διαφήμιση στον εαυτό του και από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος. Να κάνει κάτι από πίσω. Εντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Γνώστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δέχομαι συνέχεια προτάσεις γάμου στα social media»

Πέννυ Μπαλτατζή: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Keywords
Τυχαία Θέματα