Ιωάννα Μπέλλα: Χεράκι – χεράκι με τον σύντροφό της στη Μύκονο

Η Ιωάννα Μπέλλα μας συστήθηκε μέσα από το GNTM, όπου δεν κατάφερε να περάσει στις οντισιόν, ωστόσο στην συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο ομορφιάς Σταρ Ελλάς 2018, συνεχίζοντας έκτοτε την καριέρα της στο μοντελινγκ.

Μάλιστα σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, το μοντέλο είχε αποκαλύψει πως έχει χάσει περίπου 10 κιλά για να γίνει πιο skinny προκειμένου να εξελιχθεί πάνω στην καριέρα της.

Τους τελευταίους μήνες η όμορφη μελαχρινή εκτός από τα επαγγελματικά της είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή, αφού στο πλευρό της βρίσκεται ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας Γιάννης Λεωνίδου.

“Ο σύντροφος μου δε ζηλεύει σαν άτομο, έχει αρκετή αυτοπεποίθηση”, είχε δηλώσει για εκείνον η Ιωάννα Μπέλλα στην ίδια συνέντευξή της.

Μια από τις αγαπημένες ασχολίες του ζευγαριού είναι τα ταξίδια, ενώ ο σύντροφός της έχει δικό του lear jet για να τα πραγματοποιεί.

“Επειδή ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα δεν είναι εύκολα και γενικά δε μου αρέσει να προκαλούμε τον κόσμο. Θέλω να πω πως είναι το επάγγελμα του αυτό. Έχει εταιρεία που νοικιάζει lear jet. Δεν είναι ότι το πήρε για την πλάκα του, για να ταξιδεύει και να πηγαίνει τα ταξίδια του με αεροπλάνα. Δεν τον νοιάζει, δεν έχει αυτή την ανάγκη. Έχουμε ταξιδέψει μαζί στο Λονδίνο με το lear jet. Είναι εντυπωσιακό, αλλά γενικά δεν είμαι άνθρωπος που εντυπωσιάζομαι από αυτά”, είχε αναφέρει παλαιότερα η Ιωάννα Μπέλλα.

Με lear jet ή χωρίς, το ζευγάρι απολαμβάνει ήδη το καλοκαίρι του και την κοσμική ζωή της Μυκόνου.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν απόδραση στην Μύκονο για να χαρούν τον έρωτά τους, αλλά και τις ομορφιές του νησιού.

Ο φακός του Mykonos Live TV τους εντόπισε χεράκι -χεράκι στα Ματογιάννια.

Δείτε τους στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Naya Rivera: Ανατριχιάζουν οι προφητικές αναρτήσεις της λίγους μήνες πριν τον πνιγμό της

Burak Hakki: Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά το χωρισμό από τη Χαρά Παππά – Πόσα κιλά έχει χάσει;

Ορέστης Τζιόβας: Η αντίδραση του ηθοποιού όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα