Ημερήσιες προβλέψεις Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ
Αυτή είναι εντελώς ακατάλληλη ημέρα για συζητήσεις με φίλους ή με πρόσωπα του περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να συμπαρασταθείτε σε φίλους που σας έχουν ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα. Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου δεν ευνοεί την επικοινωνία αλλά ίσως φέρει και σημαντικές δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα ή θα σταθεροποιήσει κάποια σχέδια ή θα σας θέσει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα. Θα προκύψουν σημαντικές υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολη ημέρα για διαπραγματεύσεις. Αν όμως καταφέρετε να πείσετε για τις απόψεις σας,

τότε θα έχει διάρκεια.

ΛΕΩΝ
Αυτή η ημέρα είναι πολύ σημαντική. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κλείσετε συμφωνίες διαρκείας ή να συναντήσετε… τοίχο μπροστά σας. Απαιτείτε ευελιξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Ή θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή θα συναντήσετε κάποια εμπόδια. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω βοηθά την συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η σύνοδος Ερμή – Κρόνου θα βοηθήσει, ώστε και να συνειδητοποιήσετε κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν σχέση με τα παιδιά ή τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία. Από τη μια μπορείτε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις, από την άλλη πρέπει να προσπαθήσετε να συμπαρασταθείτε σε νεαρά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα απαιτεί προσοχή. Μπορεί να λάβετε σοβαρές αποφάσεις ή να βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνία. Πρέπει να συμπαρασταθείτε σε φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα οικονομικό ή εργασιακό θέμα το οποίο παρουσιάζει κάποιες υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα δεν είναι μια κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις. Θα έχετε σοβαρές πληροφορίες. Προσπαθήστε να βοηθήσετε αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικογενειακά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Ίσως πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντος, τα οποία σας έχουν ανάγκη.

Πηγή: Litsa Patera /Instagram

Καλημέρα!

*Φωτογραφία: Pinterest

Keywords
Τυχαία Θέματα