Jennifer Aniston: Η ενυδατική κρέμα σώματος που χρησιμοποιεί από την εφηβεία της κοστίζει 10 ευρώ!

H Jennifer Aniston περιποιείται σχολαστικά το πρόσωπο και το σώμα της και συχνά σε συνεντεύξεις της αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα. Εκείνα που την βοηθούν να κρατά το δέρμα στης σε άψογη κατάσταση.

Παράλληλα προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά. Γνωρίζει πως ένα τέλειο σώμα όμως χρειάζεται και τη σωστή περιποίηση και κυρίως ενυδάτωση αφού από εκεί ξεκινούν όλα.

Είναι ο μόνος τρόπος να παραμείνει υγιές

και λαμπερό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί την ίδια ενυδατική κρέμα σώματος από την εφηβεία της. Πρόκειται για την Aveeno Daily Moisturizing Body Lotion.

Μια κρέμα σε ρευστή μορφή που στοιχίζει λιγότερο από €10 και μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο σας. Η Aniston έχει μάλιστα ένα εκπληκτικό μυστικό εφαρμογής.

Απλώνει την ενυδατική κρέμα στο σώμα της ενώ είναι μέσα στο ντους και αφήνει το χλιαρό νερό να τρέχει στο σώμα της. Στη συνέχεια ταμπονάρει απαλά με μια πετσέτα. Αφήνει το νωπό δέρμα να στεγνώσει μόνο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aveeno (@aveenous)

Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να πάτε στο πιο κοντινό σας φαρμακείο και να την αποκτήσετε ή να την βάλετε στο καλάθι των αγορών σας.

Και φυσικά να ακολουθήσετε το tip της Jennifer.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Chrissy Teigen αποφεύγει την εμφάνιση της maskne με τον πιο έξυπνο τρόπο!

Το ροζ ταιριάζει στο Χειμώνα -Δείτε τα ωραιότερα make up looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα