Δούκισσα Νομικού: Το βίντεο με τον Παντελή Τουτουντζή από τα παρασκήνια του “Super Makeover” που ξετρέλανε την Thalia!

Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από τρία χρόνια απουσίας, με το ριάλιτι Super Makeover που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια και το team της κάνουν συνεχώς γυρίσματα ώστε να βγει σύντομα η εκπομπή στον αέρα και φαίνεται να τις απολαμβάνουν… στο έπακρο!

Εχθές (8/1), μάλιστα, κατά τη διάρκεια που η Δούκισσα Νομικού βρισκόταν στο καμαρίνι της παρέα με τον συνεργάτη της αλλά

και make up artist της, Παντελή Τουτουντζή, αποφάσισαν να κάνουν ένα break και να χορέψουν στους latin ρυθμούς της Thalia!

Το στιγμιότυπο αυτό ανέβασε αργότερα η Δούκισσα Νομικού στο προφίλ της στο Instagram και ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Αυτό που σίγουρα δεν περίμεναν, όμως, είναι ότι η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια θα έβλεπε αυτό τους το βίντεο και θα το έκανε repost στο δικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο μετράει 17 εκ. followers! Μάλιστα, τους προκάλεσε να ξανά… χορέψουν!

Το γεγονός αυτό έκανε πανευτυχή την Δούσισσα Νομικού, μιας και δηλώνει fan της Thalia απ’ όταν ήταν μικρή, αλλά και τον Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του.

Ωστόσο, μέσα στη μέρα έφτασε κι άλλη μία έκπληξη για τον γνωστό beauty expert, αφού το προφίλ της Moschino στο Instagram ανέβασε μία από τις τελευταίες του δουλειές, την συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου για το εξώφυλλο τ0υ Hello!

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Γιώργος Βάλαρης απαντά για τη Μουτίδου: «Με έβγαλε από τα ρούχα μου…»

«Δεν θα ήταν καλοδεχούμενος σε σειρά μου παίκτης από reality»

Αυτοί θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”

Keywords
Τυχαία Θέματα