Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σε θρίλερ εξελίσσεται η συμμετοχή της στον επόμενο κύκλο του GNTM»

Εδώ και κάποιο διάστημα ακούγεται έντονα πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα επιστρέψει στον επόμενο κύκλο του GNTM. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» η ίδια φαίνεται να μην έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Βίκυ Καγιά.

«Σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι ψυχρές οι σχέσεις τους με τη Βίκυ Καγιά και αυτό δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα, προϋπήρχε και μάλιστα αρκετό καιρό πριν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μα τι όμορφη μέρα σήμερα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις 23 Ιαν, 2020 στις 5:10 πμ PST

«Σε θρίλερ εξελίσσεται η συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον επόμενο κύκλο του GNTM. Μαθαίνω ότι είναι βαρύ το κλίμα στο κανάλι για το μοντέλο και παρουσιάστρια. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, η Έλενα Χριστοπούλου δεν πρόκειται να επιστρέψει στο GNTM. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Νομίζω, όμως, ότι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αμφίβολο αν θα συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι ψυχρές οι σχέσεις τους με τη Βίκυ Καγιά και αυτό δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα, προϋπήρχε και μάλιστα αρκετό καιρό πριν.  Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους σε σχέση με κάποιες εταιρίες. Είναι βαρύ το κλίμα γιατί έκανε συζητήσεις και με τον ΣΚΑΙ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.Και θέλω να σας πω και μια αποκλειστική πληροφορία που ενισχύει το σενάριο αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν πολύ σοβαρά στην εταιρία παραγωγής και στο Star, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM, να προχωρήσουν σε πρόταση στη Δούκισσα Νομικού»

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής, στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Γεωργίου: Το τρυφερό φιλί στη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου!

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε στον BΟ στο Survivor!- Δες τι αποφάσισε να κάνει ο γνωστός παρουσιαστής

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει τη διατροφή της και θα πάθεις πλάκα- Aπό πότε ξεκίνησε χορτοφαγική διατροφή;

Keywords
Τυχαία Θέματα