Όσκαρ 2020: Δώρα αξίας 200.000€ για τους φετινούς υποψήφιους – «Ζαλίζει» το περιεχόμενο των goodie bags που θα παραλάβουν

17:19 8/2/2020 - Πηγή: People

Μία υποψηφιότητα για Όσκαρ γίνεται συχνά το εισιτήριο για καλύτερους ρόλους και μεγαλύτερες αμοιβές. Αυτή τη χρονιά, ωστόσο, συνοδεύεται από κάτι περισσότερο: μια gift bag που περιλαμβάνει δώρα αξίας 200.000€!

Η «χρυσή» αυτή «σακούλα με δώρα» θα σταλεί στους συνολικά 20 ηθοποιούς που είναι υποψήφιοι για Όσκαρ

ερμηνείας στις κατηγορίες Α’και Β’ αντρικού και γυναικείου ρόλου, καθώς και τους 5 υποψήφιους για Όσκαρ σκηνοθέτες από την εταιρία marketing και δημοσίων σχέσεων με έδρα το Λος Άντζελες, Distinctive Assets.

Όπως δήλωσε στο Reuters ο ιδρυτής της, Λας Φάρυ, που ακολουθεί την ίδια τακτική με τα gifts bags στα Όσκαρ εδώ και 18 χρόνια, «φέτος, η αξία των δώρων που έχουμε συμπεριλάβει είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά».

Ανάμεσα στα δώρα, συναντά κανείς μια 12ήμερη κρουαζιέρα σε γιοτ αξίας 71.000€, θεραπεία ανανέωσης προσώπου αξίας 18.300€ και συμμετοχή σε υπηρεσίες… συνοικεσίου(!) αξίας 18.300 €.

Τα δώρα συνολικά ανέρχονται σε 80 και περιλαμβάνουν, εκτός από τα παραπάνω, ρούχα, gadgets και έναν 24 καρατίων ατμιστή, ως φόρο – τιμής σ’ ένα αντίστοιχο που κρατούσε σε προηγούμενη τελετή απονομής ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Κάποια άλλα δώρα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπως ένα βιβλίο που εμψυχώνει νεαρά κορίτσια κι ένα καθαριστικό που υποστηρίζει τους αστέγους.

Όπως λέει ο Φάρυ, τα δώρα αυτά προσφέρονται στους υποψηφίους ως ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης στο ταλέντο τους.

*Με στοιχεία από το Reuters 

Keywords
Τυχαία Θέματα