Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που έχει από 16 χρονών

Η Αποστολία Ζώη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Οδηγός Καλής Ζωής” του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από 16 χρονών.

«Η πρώτη και μεγαλύτερη κρίση ήταν στην εφηβεία και  κράτησε περίπου δυο εβδομάδες. Ο γιατρός που φέραμε σπίτι δεν το κατάλαβε, επομένως ταλαιπωρήθηκα. Ήταν οι χειρότερες 15 μέρες της ζωής μου».

«Στη δεύτερη έξαρση που είχα 10 χρόνια μετά, δούλευα, δεν αισθανόμουν καλά και με πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώσθηκα με ίλιγγο. Με λαβύρινθο συγκεκριμένα. Πλέον έχω και εμβοές. Όταν άκουσα πως

έχω λαβύρινθο σκέφτηκα πως θα φταίει το γεγονός πως έκανα πρωταθλητισμό στις καταδύσεις. Εκεί παθαίναμε πολλές ωτίτιδες».

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε για να συνηθίσει το πρόβλημα υγείας που είχε αλλά και πόσο υπέφερε μέχρι να διαγνωστεί με λαβύρινθο.

«Πριν χάσω τη μητέρα μου είχα πολύ στρες και πάθαινα συνεχώς κρίσεις. Ποτέ δε μου κρατάει λιγότερο από 3 μέρες. Φτιάχνεις τη ζωή σου γύρω από κάτι το οποίο ίσως σου συμβεί κάθε 3 χρόνια… Όταν έπαιρνα απευθείας τα φάρμακά μου έστω και προληπτικά, δεν πάθαινα κρίση».

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ξανά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της ακόμα και μέσα από τα social media. Πριν από περίπου 3 χρόνια η ίδια είχε κάνει ένα post στα γενέθλιά της γράφοντας: “It’s my birthday baby !!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !! Από την πρωτοχρονιά μέχρι χτες το βράδυ ήμουν με ίλιγγο (αυτοί που το έχουν περάσει ξέρουν πόσο χάλια είναι) αλλά μετά τις 12 τα πάντα αλλάξανε!!! Τζάμπα τόσα vomex έπρεπε να έρθουν τα γενέθλια νωρίτερα !!! Το βράδυ δουλεύω, οπότε το πάρτυ θα γίνει στο #fever με εσάς μια μεγαααααααλη παρέα… Let’s celebrate…. Γιούπιιιιιιιιιιιιι”

View this post on Instagram

#mood It's my birthday baby !!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !! Από την πρωτοχρονιά μέχρι χτες το βράδυ ήμουν με ίλιγγο(αυτοί που το έχουν περάσει ξέρουν πόσο χάλια είναι) αλλά μετά τις 12 τα πάντα αλλάξανε!!! Τζάμπα τόσα vomex έπρεπε να έρθουν τα γεννέθλια νωρίτερα !!! Το βράδυ δουλεύω , οπότε το πάρτυ θα γίνει στο #fever με εσάς μια μεγαααααααλη παρέα … Let's celebrate…. Γιούπιιιιιιιιιιιιι !!!! #birthday #happy #blessed #gettingolder #gettingwiser

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on Jan 6, 2017 at 6:29am PST

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Γεωργίου: Το τρυφερό φιλί στη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου!

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε στον BΟ στο Survivor!- Δες τι αποφάσισε να κάνει ο γνωστός παρουσιαστής

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει τη διατροφή της και θα πάθεις πλάκα- Aπό πότε ξεκίνησε χορτοφαγική διατροφή;

Keywords
Τυχαία Θέματα