Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Alpha έχει καλωσορίσει επισήμως την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μια λιτή ανακοίνωση που όμοια της δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν, στέλνοντας μονάχα μια φωτογραφία της όπου εκείνη πόζαρε κρατώντας ένα χαρτόνι που πάνω έγραφε: “The time has come”, με το logo του σταθμού!

Δείτε ΕΔΩ την εν λόγω φωτογραφία!

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Alpha διοργάνωσε ένα coktail πάρτι, ώστε οι δημοσιογράφοι να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα παρουσιάζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τη δική της καθημερινή εκπομπή.

Μια γυναικεία εκπομπή, όπως αποκάλυψε “που θα κάνει τη διαφορά” και που προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα άτομα που θα την πλαισιώσουν, αλλά ούτε έχει διαφορφωθεί και κάποια σκαλέτα, όπως διαβάζουμε στο fthis.gr στο οποίο η Ηλιάννα Παπαγεωργίου απάντησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παίρνει τη θέση της Μενεγάκη. Την αγχώνει κάτι τέτοιο;

«Δεν με αγχώνει γιατί δεν παίρνω κανενός τη θέση. Εμένα μου έγινε πρόταση για μια καινούρια δουλειά. Κάποιοι άνθρωποι με πιστεύουν και θα βρεθώ σε μια νέα θέση. Δεν υπάρχει προηγούμενη θέση για να καλυφθεί και δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Η κυρία Μενεγάκη είναι η κυρία Μενεγάκη, έχει μια τεράστια πορεία, τη θαυμάζω την εκτιμώ, τη σέβομαι. Δεν μπορείς να μην σέβεσαι το παρελθόν και να κοιτάς το μέλλον. Είναι φανταστική. Έχουν περάσει αξιόλογες γυναίκες από την ελληνική τηλεόραση, όπως η κυρία Κορομηλά. Κανείς δεν μπορεί να καλύψει αυτές τις θέσεις. Κανείς δεν μπορεί να καλύψει αυτή τη διάρκεια και αυτή την πορεία», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ στην ερώτηση αν έχει βρεθεί το όνομα της εκπομπής και αν θα ονομαστεί “Ηλιάνα” απάντησε: «Νομίζω πάμε πολύ μακριά».

Διαβάστε ακόμα:

Χώρισαν μετά από 3,5 χρόνια σχέσης! Η on air αποκάλυψη!

Ο Τσιμιτσέλης ξάφνιασε την Μενεγάκη: “Ελένη που θα έρθω του χρόνου;” Η απάντηση που έδωσε για το τηλεοπτικό της μέλλον!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι συμβαίνει με τις φωτογραφίες της με μαγιό;

Keywords
Τυχαία Θέματα