Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ήμουν αυτοκαταστροφικό παιδί, κάνω 23 χρόνια ψυχανάλυση»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη αυτή τη σεζόν πρωταγωνίστησε στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις υποκριτικές ικανότητές της. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την ψυχανάλυση

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη εξομολογήθηκε πως η ψυχανάλυση μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της, μιας και έχει υπάρξει ιδιαίτερα αυτοκαταστροφική, γεγονός που έπρεπε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει. Η ίδια αποκάλυψε ότι ξεκίνησε ψυχανάλυση,

όταν ακόμη ήταν έφηβη.

«Ήμουν ένα πολύ αυτοκαταστροφικό παιδί, οπότε δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει, αν δεν είχα λάβει βοήθεια στην εφηβεία μου. Μέχρι εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Μαυρομάτη.

Όσον αφορά στο πώς νιώθει σήμερα, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε ότι διώξει τα μαύρα σύννεφα από τη ζωή της, ωστόσο – όπως όλοι μας – έχει κάποιες γκρίζες ημέρες, που χαλάνε την ηρεμία της. Ειδικότερα, είπε:

«Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό έχω διώξει πλέον τα σκοτάδια μου. Τα έχω βάλει στην άκρη και έχω διαχειριστεί το κομμάτι της αυτοκαταστροφής. Βέβαια, αραιά και που εμφανίζονται σκοταδάκια, όπως σε όλους μας, έτσι και σε μένα. Δεν είμαι συνέχεια μέσα στην τρελή χαρά».

Διαβάστε ακόμα:

 Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχω αναθέσει την κηδεία μου στον Σιανίδη, θέλω όλο το ΚΚΕ»

 Κως: Συντετριμμένη η μητέρα της Αναστάζια – «Η ποινή θανάτου δεν είναι αρκετή»

 Μάρω Κοντού: Αποχωρεί από τη «Γη της Ελιας»; Όλη η αλήθεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα