Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας συστήνει το νέο μέλος της σειράς

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές να εργάζονται καθημερινά και πολλές ώρες, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στο Netflix έχει αγαπηθεί από χιλιάδες ανθρώπους κι όλοι αναμένουν με αγωνία τη συνέχεια.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να έχει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην ημέρα του και συνεχώς να βρίσκεται σε τοποθεσίες γυρισμάτων είτε στους Παξούς και την Κέρκυρα

είτε στην Αθήνα, ωστόσο προσπαθεί να κλέβει λίγο χρόνο και να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους του στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός αρκετά συχνά μοιράζεται backstage φωτογραφίες, χωρίς, βέβαια, να προδίδει τη συνέχεια της σειράς. Αυτή τη φορά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε ένα μικρό spoiler, το οποίο οι fans της σειράς υποψιαζόντουσαν ότι θα συμβεί με βάση όσα έγιναν στον πρώτο κύκλο.

Ειδικότερα, ο δημιουργός του «Maestro» δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα μωράκι, συστήνοντάς μας έτσι το νέο μέλος της παρέας της δημοφιλούς σειράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

«Το νεότερο μέλος στο cast του Maestro έκανε την πρώτη του guest εμφάνιση…New casting member (and the youngest)», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Διαβάστε ακόμα:

 Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχω αναθέσει την κηδεία μου στον Σιανίδη, θέλω όλο το ΚΚΕ»

 Κως: Συντετριμμένη η μητέρα της Αναστάζια – «Η ποινή θανάτου δεν είναι αρκετή»

 Μάρω Κοντού: Αποχωρεί από τη «Γη της Ελιας»; Όλη η αλήθεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα