Ιλένια Ουίλιαμς: Όσα είπε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η φοβία για τον γάμο!

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Γιώργο Πράτανο. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τη συγκατοίκηση και το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Σου τα έχει φέρει έτσι η ζωή που έχεις γνωστό πατέρα και σύντροφο. Φοβάσαι μη σε ρωτάνε συνεχώς για εκείνους;

Έτσι τα έφερε η ζωή. (γέλια) Ξεκινώντας είχα κατά νου τη μία «σκιά», στην πορεία προέκυψε κι άλλη. Ο Δημήτρης έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή και τη δουλειά μου. Αν δεν είχαμε γνωριστεί, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.

Η φίλη που σου ανέφερα πριν, που εξαιτίας προχώρησα με το τραγούδι, τη γνώρισα μέσω του Δημήτρη.

Ωστόσο, έχεις μια εσωτερική ανάγκη να δείχνεις ότι είσαι αυτόφωτη;

Τώρα δεν είναι θέμα ανάγκης, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω αυτό. Στην αρχή ίσως την αισθανόμουν λίγο, αλλά την κατανοούσα. Ισχύει και το ξέρω ότι έχω καταφέρει πράγματα μόνη μου, έχει φύγει από την έννοια της ανάγκης να αποδείξω πράγματα.

Σε ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη αν θα παντρευτείτε;

Ναι. Τους απαντάω πως όλα θα πάρουν τον δρόμο που πρέπει να πάρουν. Όταν είσαι σε μια σχέση πέντε ετών, δύο είναι οι δρόμοι… Δεν με έχω ονειρευτεί ποτέ νύφη και επίσης δεν θεωρώ ότι τη σχέση την ορίζει ο γάμος. Το επόμενο βήμα σε μια σχέση είναι το παιδί. Τον γάμο πάντα τον φοβόμουν, έχει περάσει μέσα μου ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

Άρα θεωρείς ότι είναι πιο μεγάλο βήμα το να συζείς με κάποιον…

Ναι! Είναι σαν ένας γάμος χωρίς την εκκλησία. Εκεί μαθαίνεις τον άλλον, εκεί τον βλέπεις στα κάτω του, εκεί μαθαίνεις τα χούγια του. Συμβιώνεις σε μια καθημερινότητα που έχει όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

Το άκουσε από τους πρώτους το κομμάτι σου;

Ήταν ο πρώτος.

Είχες την αγωνία για την κρίση του κι αυτός, από την άλλη, τη δική του αγωνία;

Είχα αγωνία στο πώς θα του φανεί. Ο Δημήτρης κρατάει χαμηλά την μπάλα και δεν σου επιτρέπει να ενθουσιαστείς. Μου είπε πως είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι, έχει καλούς συντελεστές, που σημαίνει ότι είναι ένας δυνατός τρόπος για να ξεκινήσεις κάτι. Χαίρομαι που το μοιράστηκα μαζί του πρώτα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Χρειάζεσαι να έχεις μία ψήφο εμπιστοσύνης, εκτός των δικών σου και των συνεργατών σου. Έτσι κι αλλιώς, σου τη δίνουν γιατί είτε σε πιστεύουν, σε εμπιστεύονται είτε είσαι το στοίχημά τους, αλλά από τον άνθρωπό σου είναι πολύ σημαντικό.

Διαβάστε ακόμη:

Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή μέσω Facebook-Τι συνέβη; 

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν να κάνουν πάνω από δύο παιδιά! 

Sin Boy: Δεν φαντάζεστε ποιος τραγουδιστής του έδωσε το καλλιτεχνικό του όνομα! 

Keywords
Τυχαία Θέματα