H Rachel Brosnahan αντιγράφει την Carrie Bradshaw και αποκτά το ωραιότερο καλοκαιρινό hair look!

Τη Rachel Brosnahan πολύ την αγαπάμε. Έχει ιδιαίτερο beauty look που μας εμπνέει μιας και έχει πάντα ένα twist χαριτωμένο και stylish. Τολμά να πειραματίζεται ακολουθώντας τις τάσεις αλλά με έναν δικό της, πολύ ξεχωριστό τρόπο. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην τελευταία της εμφάνιση στο The Tonight Show with Jimmy Fallon.

Η

Brosnahan υιοθέτησε το εμβληματικό hair look της Carrie Bradshow, δηλαδή της Sarah Jessica Parker στο Sex and the City. Και ήταν πραγματικά υπέροχη. Επίσης έδωσε μια τέλεια ιδέα για το χτένισμα που μπορούν να αντιγράψουν όλες οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά στις διακοπές. Εύκολα και χωρίς την επέμβαση του κομμωτή. Φυσικά θα πρέπει αρχικά να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να αποφύγετε το ανεπιθύμητο φριζάρισμα που δημιουργείται και το καλοκαίρι από την υγρασία.

Η star συνδύασε τις disco μπούκλες της με ένα capri παντελόνι και μολύβι στα μάτια. Η make up artist μάλιστα δημιούργησε το τέλειο   graphic eye  look που επίσης θύμιζε την ηρωίδα της τηλεοπτικής σειράς.

Υπεύθυνη για το τέλειο look της star είναι η προσωπική της hairstylist, Jemma Muradian η οποία εκμεταλεύτηκε τα φυσικά μαλλιά της και δούλεψε πάνω σ’ αυτά χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα styling.

Πρόκειται για ένα χτένισμα κατάλληλο τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις τώρα το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε σε νωπά μαλλιά αφρό χτενίσματος ή κρέμα φιξαρίσματος και να τα δουλέψετε με τα δάχτυλα και το σεσουάρ. Αν θέλετε να δείχνουν πιο περιποιημένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέτριο σίδερο για μπούκλες. Δεν υπάρχει λόγος να τις δημιουργήσετε σε όλα τα μαλλιά παραμείνετε στο έξω μέρος τους.

Το χτένισμα δείχνει τέλειο τόσο με χωρίστρα στο πλάι όπως έκανε η Brosnahan όσο και στη μέση που χαρίζει ένα boho ύφος το οποίο ταιριάζει περισσότερο με την ατμόσφαιρα του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη:

Το λευκό μολύβι είναι μεγάλο trend και επιβάλλεται να το πάρετε μαζί σας στις διακοπές!

Τα 10 cult κραγιόν που πρέπει να γνωρίζετε αν είστε beauty lovers!

Keywords
Τυχαία Θέματα