Ιλένια Ουίλιαμς: Η συγκινητική ανάρτηση για τον μπαμπά της τρεις μήνες μετά τον θάνατό του

Πολύ διαφορετικά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Ιλένια Ουίλιαμς, καθώς είναι τα πρώτα που περάσει χωρίς τον πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Ο σπουδαίος τραγουδιστής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών τον περασμένο Αύγουστο, μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η είδηση του θανάτου προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στην Ιλένια Ουίλιαμς, μιας και του είχε τεράστια

αδυναμία. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως επρόκειτο για κάτι που το περίμεναν, ωστόσο ποτέ κανείς δεν είναι έτοιμος για κάτι τόσο δυσάρεστο.

«Κάνεις ότι δεν το περίμενες ποτέ, αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και μετά. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα. Ήθελε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και αυτό κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό κάνουμε», είχε δηλώσει η Ιλένια Ουίλιαμς σε συνέντευξή της.

Πριν από μερικές ώρες, η Ιλένια Ουίλιαμς έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μαζί με τον πατέρα της. Η ίδια αναδημοσίευσε την ανάρτηση που είχε κάνει πέρυσι τέτοια ημέρα μαζί του, σημειώνοντας: «Τελευταίες ημέρες χαράς».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίνο για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε: «Ήταν πολύ σκληρό, ήμουν 26 ετών»

 Ρένα Κουμιώτη: Στο γηροκομείο η τραγουδίστρια – Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

 Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πραγματοποιήθηκε η τελευταία επιθυμία του δύο μήνες μετά τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα