Νίνο για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε: «Ήταν πολύ σκληρό, ήμουν 26 ετών»

Ο Νίνο παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Τάσο Ριζόπουλο και στο Κοσμοράδιο 95,1. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα του διαδικτύου, στην πρόσβαση που έχουν τα παιδιά του σε αυτό αλλά και την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε πριν από χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Τα παιδιά μου έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο να έχει ελεύθερη πρόσβαση ένα παιδί κι ειδικά πριν την εφηβεία.

Μπορεί να του χαλάσει όλη τη ζωή. Είναι λάθος. Μπορείς να δεις το οτιδήποτε στο διαδίκτυο στην οθόνη σου. Από ένα χορευτικό μέχρι ένας αποκεφαλισμός. Μετά ένα ατύχημα και δεν φεύγουν αυτές οι εικόνες από το μυαλό Γίνονται screenshot», ανέφερε αρχικά ο Νίνο.

Αναφερόμενος στην ένοπλη επίθεση που δέχτηκε σε ηλικία 26 ετών: «Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό».

Διαβάστε ακόμα:

 Ρένα Κουμιώτη: Στο γηροκομείο η τραγουδίστρια – Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

 Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πραγματοποιήθηκε η τελευταία επιθυμία του δύο μήνες μετά τον θάνατό του

 Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά – «Εγώ δεν μιλάω μόνο για όσα έχω κάνει, κάνω πραγματικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα