Ιδέες για τέλειο βραδινό styling τις καλοκαιρινές νύχτες του Αυγούστου (VIDEO)

Θέλεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες με το στιλ σου και αυτό το καλοκαίρι; Στο παρακάτω βίντεο θα δεις υπέροχα βραδινά looks που εντυπωσιάζουν. Aυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση με κάθε σου look και να τολμάς να συνδυάζεις εναλλακτικά looks.

#1. Ένα λευκό kont;o σορτς θα σε βολέψει πολύ στις καλοκαιρινές σου βραδινές εξορμήσεις. Συνδύασέ το με μαύρο crop top ή κορμάκι και φόρεσε από πάνω ένα διαφανές top

με φουσκωτά μανίκια που είναι πολύ δημοφιλές αυτή τη σεζόν.

#2. Τα δαντελωτά φορέματα σε vintage style είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Η instagrammer στο παρακάτω βίντεο επιλέγει μίνι λευκό φόρεμα και το συνδυάζει τέλεια με μπεζ πλατφόρμες.

#3. Ένα στενό μίντι φόρεμα σε ροδακινί χρώμα ή σε κάποια άλλη παστέλ απόχρωση είναι τέλεια λύση για τις πιο σέξι καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Συνδύασε το φόρεμά σου με clear heels ή ακόμα και με φλατ πέδιλα αν προτιμάς την άνεσή σου.

#4. Τα playsuits είναι ευκολοφόρετα και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ χωρίς κανένα δισταγμό. Η Amy συνδυάζει το δικό της με snake print πέδιλα και ασορτί τσαντάκι.

Δες στο βίντεο όλα τα παραπάνω looks!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Double tap & hit save for inspo @isawitfirst new collection is Here’s 4 looks I’m loving Comment below your fave look (Pold – Alone) AD

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen – Stylist (@ames.ro) στις 21 Ιούλ, 2019 στις 11:32 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Yπέροχοι τρόποι για να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου outfits! (VIDEO)- Δες το βίντεο και πάρε ιδέες για να κλέβεις πάντα τις εντυπώσεις με το στιλ σου!

H Meghan Markle ετοιμάζει τη δική της σειρά ρούχων…- Η Δούκισσα του Sussex τολμάει και καινοτομεί.

H πασίγνωστη fashion blogger Leonie Hanne μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Ποια από αυτά φοριούνται πολύ φέτος το καλοκαίρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα