Power of Love: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Βασίλη Σαντριά!

Τον περασμένο μήνα, ο  Βασίλης Σαντριάς ανακοίνωσε μέσω InstaStory πως χώρισε από τη Ζένια Σολδάτου. Όπως αποκάλυψε η ασυμφωνία χαρακτήρων ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Θα ήθελα να ενημερώσω όλους εσάς που τόσο καιρό μας στηρίζατε και μας αγαπήσατε εμένα και τη Ζένια… ότι πλέον δεν είμαστε μαζί…Η Ζένια είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μου στάθηκε πολύ σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου… Η ασυμφωνία χαρακτήρων μας οδήγησε σε πρόωρο τέλος…εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα γιατί τα ξαίζει”!

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση του.  

Λίγες

ημέρες αργότερα, η Ζένια Σολδάτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Όλα Λάθος” και ανέφερε για τον χωρισμό τους: “Είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα μου! Είναι λίγο περίεργη η αίσθηση έξω! Πριν μπω στο παιχνίδι δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με την τηλεόραση τώρα όμως, θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω κάτι στην τηλεόραση! Είχα συναισθήματα για τον Βασίλη Χαλκιά που ήμουν μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε. Με τον Bill είχαμε έρθει κοντά την τελευταία βδομάδα πριν τελειώσει το παιχνίδι, είχαμε έρθει κοντά γιατί ήταν μια περίοδος που δεν ήμουν καλά και ήταν διπλά μου! Δεν περίμενα να τελειώσει, από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τις απόψεις του. Δεν αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε με τον Bill! Μου είναι πολύ δύσκολος ο χωρισμός μου με τον Bill Σαντριά, γιατί είχα πολλά συναισθήματα για εκείνον.  Έχει παγώσει η σχέση μου με την Ρένια μετά από όσα έμαθα. Δεν έχω κάνει πλαστική! Μόνο στα χείλη μου έχω κάνει τσιμπήματα”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Παρόλα αυτά, δεν άντεξαν πολλές ημέρες μακριά ο ένας από τον άλλον, και έδωσαν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Η αποκάλυψη της επανασύδεσης τους έγινε μέσω των social media, όπου αναρτήθηκε μια κοινή τους φωτογραφία την οποία τράβηξαν στην παραλία.

Δείτε ΕΔΩ την κοινή τους φωτογραφία. 

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα έγινε γνωστό πως ο Βασίλης Σαντριάς και η Ζένια Σολδάτου χώρισαν ξανά με τη δεύτερη να κάνει λόγο για τρίτο πρόσωπο! Μάλιστα, σήμερα κάνει  τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως ο πρώην παίκτης του Power of Love έχει βρει νέα σύντροφο. Ο Βασίλης Σαντριάς δεν κρύβει τον έρωτα του και ήδη έχουν αναρτηθεί στα social media εικόνες με τη σύντροφό του.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

View this post on Instagram

A post shared by bill.santrias.fp (@_.santriodeldinovakia._team._) on Jul 29, 2019 at 5:24pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by bill.santrias.fp (@_.santriodeldinovakia._team._) on Jul 30, 2019 at 6:23am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: “Γλίτωσα την φυλακή από την καλοσύνη ενός ανθρώπου”! 

Ελένη Μενεγάκη: Η on camera αμηχανία της παρουσιάστριας στη Μύκονο 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας συστήνει την αδελφή της! Δείτε πόσο μοιάζουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα