Liquid caramel: Κρατήστε σημείωση γιατί είναι η απόχρωση στα μαλλιά που θα κάνει θραύση το Φθινόπωρο!

Οι haircolorists θέλουν να μας τρελάνουν με τις αποχρώσεις στα μαλλιά και κυρίως με τις ονομασίες τους. Οι οποίες βέβαια προέρχονται από ότι τους εμπνέει. Μανιτάρια, toast καλοψημένο, γάλα στο τσάι και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί το μυαλό ενός κομμωτή γίνεται απόχρωση στα μαλλιά και ταυτόχρονα το επόμενο trend.

Ναι είναι η νέα εμμονή τους και αποδεικνύει ότι όλα για τους επαγγελματίες μπορούν να μεταφραστούν σε απόχρωση μαλλιών. Και η αλήθεια είναι ότι δεν τους προλαβαίνουμε αφού από τον περασμένο χειμώνα μέχρι και τώρα

τα νέα χρώματα είναι πολλά και δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Επίσης έχουμε δημιουργήσει σύγχυση και στους δικούς μας κομμωτές αφού κάθε φορά που έχουμε ραντεβού τους ανακοινώνουμε ότι θέλουμε κάτι καινούριο.

Η νέα απόχρωση λοιπόν που θα συζητηθεί πολύ το φθινόπωρο που έρχεται ονομάζεται liquid caramel και είναι όσο γλυκιά ακούγεται. Φανταστείτε τη ρευστή καραμέλα που έχει ένα καστανό χρώμα αλλά με χρυσές ανταύγειες που μπερδεύονται ανεπαίσθητα χαρίζοντας μια συγκλονιστική λάμψη. Αυτό ακριβώς είναι και θα το λατρέψετε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς για να το πετύχετε θα πρέπει ο haircolorist να ακολουθήσει τη μέθοδο των highlights ή ακόμη καλύτερα του balayage.

Είναι μια απόχρωση κατάλληλη για όσες από εσάς έχετε ήδη καστανά μαλλιά. Οι υπόλοιπες θα χρειαστεί να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας αρκετές φορές αφού αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσετε την κατάλληλη βάση και στη συνέχεια να αποκτήσετε τη liquid caramel απόχρωση. Η διαδικασία θα σας πάρει αρκετό καιρό μιας και πρέπει να γίνει αργά και σωστά. Όπως σας έχουμε τονίσει αρκετές φορές από εδώ οποιαδήποτε μεγάλη αλλαγή με τη μία είναι απλά καταστροφική για τα μαλλιά σας και είμαστε σίγουρες ότι δεν θέλετε κάτι τέτοιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hybrid Hair Pennant Hills (@hybridhairpennanthills) στις 4 Απρ, 2019 στις 3:57 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GETME ……STRANDED (@getmestranded) στις 13 Ιούλ, 2016 στις 11:13 μμ PDT

Επίσης μέσα στους επόμενους μήνες θα αποκαλύψουμε αρκετά hair color trends που θα σας ξετρελάνουν και θα είναι κατάλληλα για εσάς μόνο. Λίγη υπομονή χρειάζεται. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να κάνετε μια δραματική αλλαγή λίγο πριν τις διακοπές. Σωστά;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα διατηρήσετε το μαύρισμα σας ακόμη κι αν δεν πηγαίνετε στη θάλασσα καθημερινά!

Έχετε λιπαρή επιδερμίδα; Φτιάξτε μόνη σας τη μάσκα που θα σας σώσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα