Ίαν Στρατής: Αποκάλυψε τη μεγάλη θυσία που έκανε για την κόρη του, Ολίβια

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη τον Δεκέμβριο του 2022 έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Η επιχειρηματίας και youtuber έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, τη μικρή Ολίβια, όπως αποφάσισαν να ονομαστεί. Το ερωτευμένο ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί και έτσι αυτή η εξέλιξη της σχέσης του το χαροποιεί και το συγκινεί ιδιαίτερα.

Οι δυο τους είναι πολύ δραστήριοι γονείς και καταφέρνουν να συνδυάζουν το πρόγραμμά τους με τέτοιο τρόπο,

ώστε να μην αποχωρίζονται την κόρη τους. Τους τελευταίους εννιά μήνες η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά, όμως ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη χαίρονται κάθε πολύτιμη στιγμή της νέας καθημερινότητας παρά τις απαιτήσεις και την κούραση.

Και ενώ η Μαίρη Συνατσάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της, ο Ίαν Στρατής κάνει ελάχιστες και επιλεκτικές αναρτήσεις, μιας και έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τη δημοσιότητα.

Ο Ίαν Στρατής έκανε μια μεγάλη θυσία για την κόρη του

Ωστόσο, σήμερα, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του, δείχνοντάς μας τη «θυσία» που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες για τα μάτια της κόρης του. Ο ίδιος έχει αλλάξει τον τρόπο που τραγουδάει ώστε να μην ενοχλεί και τρομάζει τη μικρή Ολίβια.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του ο Ίαν Στρατής μας δείχνει ακριβώς τον καινούργιο τρόπο που τραγουδάει στο σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian C. Stratis (@ianstratisnotofficial)

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους!

 Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στο “Στην υγειά μας” πολλές φορές δεν περνούσα καλά»

 Τατιάνα Στεφανίδου: Αναπολεί τις στιγμές στη Νέα Υόρκη με την κόρη της – «Μου λείπεις ήδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα