Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σαν σήμερα δύο χρόνια πριν παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάπτισαν την κόρη τους σε μια παραμυθένια τελετή που είχε πολλή αγάπη και πολλή χαρά.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και έπειτα βάπτισε τη μοναχοκόρη του, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του. Να θυμίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, όταν η τραγουδίστρια ήταν έγκυος στην κόρη τους.

Ανήμερα αυτής της ξεχωριστής ημέρας, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς

φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του διπλού γεγονότος και έγραψε ένα κείμενο γεμάτο αγάπη. Να σημειωθεί πως και ο Ετεοκλής Παύλου αναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και οι followers τους έσπευσαν να τους ευχηθούν.

Όσα έγραψε η Ελένη Χατζίδου για την επέτειο γάμου με τον Ετεοκλή Παύλου

«4/9/21: Σαν σημερα… Σ’ ευχαριστώ. Σ’ αγαπώ! “Ένας ουρανός μ’ αστέρια είναι η αγάπη η δική μας, που δεν έχει στη ζωή μας ούτε τέλος ούτε αρχή. Ένας ουρανός πάντα φωτεινός, ένας ουρανός μ’ αστέρια πού έχει χίλια καλοκαίρια φυλαγμένα στην ψυχή…”», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Όταν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούσαν για τη γνωριμία τους

«Ο Ετεοκλής κρατούσε μια σκαλέτα στο χέρι με το πρόγραμμα της γυμναστικής, ήταν ο γυμναστής μου. Τον κοίταζα συνέχεια γιατί φαινόταν ότι ντρεπόταν. Τότε θυμάμαι να λέω “τέτοιο παιδί και να ντρέπεται κιόλας, τρελαίνομαι”», είχε δηλώσει πρόσφατα η Ελένη Χατζίδου για τη γνωριμία τους στον αέρα του «Breakfast@star».

Σε παλιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει για την σχέση τους: «Έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος. Με τον Ετεοκλή δεν μείναμε καθόλου ως ζευγάρι μόνοι μας. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δύο μήνες έμεινα έγκυος. Για αυτό κάναμε πολιτικό πρώτα και μετά, μου έκανε την πρόταση και για τον θρησκευτικό γάμο.

Δεν με τρόμαξε καθόλου, που έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Ήταν γραφτό να γίνει και με την ωριμότητα που έχει ο Ετεοκλής, ήμουν τόσο σίγουρη. Δεν υπήρχε κάτι να σκεφτώ. Ήταν η πρώτη στιγμή μόνο, που συζητήσαμε και δεν είχα δει καλύτερα το ποιος είναι και πώς σκέφτεται και είπα “τι γίνεται τώρα”, όμως τελικά δεν έχει καμία σημασία».

Διαβάστε ακόμα:

Gameboy Melody: Πέθανε ο 23χρονος τράπερ -Συγκινεί το «αντίο» του Snik

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Του πήραν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του -Η αντίδρασή του στην κάμερα

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό -«Το στομάχι μου είναι κόμπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα