Η Ζέτα Θεοδωροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο-Η κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βιώνουν ευτυχισμένες στιγμές, καθώς έγιναν γονείς για τρίτη φορά!

Η ευτυχισμένη μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και φυσικά στο πλευρό της βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος τη συνόδευσε στο σπίτι τους μαζί με τον μπέμπη.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το εξιτήριο της, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:

31/07

– 06/08 ΡΕΑ
Η μεγάλη στιγμή έφτασε !
Η συνηθισμένη φωτό που κλείνει τις ημέρες διαμονής μου στο ΡΕΑ και στο τρίτο μου παιδάκι..
Κλείσαμε 6 μέρες,γιατί όλοι ρωτάτε κ αναρωτιέστε,όχι γιατί κάναμε διακοπές,αλλά γιατί έτσι χρειάστηκε για την πλήρη ανάρρωσή μου κ έτσι κρίθηκε από τους γιατρούς για το παιδάκι μας!
Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους,συγγενείς,γονείς,αδέρφια,τη γιαγιάκα μου ,κουμπάρους μου και τις φίλες μου που έσπευσαν κ μας τίμησαν με την παρουσία τους προκειμένου να δώσουν τις ευχές τους κ τα συγχαρητήρια για τη γέννηση του γιου μας,την μητέρα μου που δεν έφυγε στιγμή από διπλα μου και όλους εσάς εκεί έξω,για τη στήριξη κ την αγάπη σας κ το καθημερινό σας ενδιαφέρον για τον πορεία μας εδώ.
Ένα γενικό ευχαριστώ σε όλους κ συγνώμη που αδυνατώ να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην κλινική ΡΕΑ και στο προσωπικό του για την φροντίδα που παρείχαν κ την κατανόηση αλλά και για την εξυπηρέτηση.
Ευχαριστώ επίσης τον γιατρό μου γυναικολόγο μου κ.Δήμο Τσεσμελακη και τη μαία μου @victoria_perd , που από το πρώτο λεπτό της χαρμόσυνες είδησης Ότι είμαι έγκυος,έως την ολοκλήρωση του κύκλου μου (35 εβδομάδες κύησης)ήταν δίπλα μου κ το μεγαλύτερο όλων ευχαριστώ , είναι αυτό προς τον Θεό,που ο γιος μας χαίρει άκρας υγείας και τέλος καλό όλα καλά!
Σε ολο αυτό το διάστημα το στήριγμά μου και η δύναμή μου,ο άνθρωπος που βρίσκω 1000 λόγους να απολαμβάνω την κάθε εγκυμοσύνη μου και σε αυτόν οφείλω την κάθε φορά που έχω ξανά γεννηθεί όταν γεννάω,είναι ο άντρας μου @panostach77 k αν και είναι κάτι που θα έχετε ξανά «ακούσει» από εμένα (),τον αγαπώ όσο ΤΙΠΟΤΑ άλλο στον κόσμο κ τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου !
Να είστε όλοι καλά
Την αγάπη μου

Δείτε τις δημοσιεύσεις:

View this post on Instagram

A post shared by ZeTΛ TΛXT$IDI (@lady_tachtsidi77) on Aug 6, 2019 at 3:04am PDT

View this post on Instagram

A post shared by RΕΑ (@rea_maternity) on Aug 6, 2019 at 12:21am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Μέγκι Ντρίο για Ραμόνα Βλαντή: «Αν με δει μπροστά της τι θα μου πει»; 

Η αποκάλυψη για τη Μικαέλα Φωτιάδη μετά τον χωρισμό της: «Περνάει μια δύσκολη…» 

Ενοχλημένη με ψευδές δημοσίευμα η Αθηνά Οικονομάκου-Η απάντησή της μέσω Instagram 

Keywords
Τυχαία Θέματα