Αν επιμένετε να φορέσετε φον ντε τεν στις διακοπές τότε πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ και ειδικά στις διακοπές πρέπει να είναι ανάλαφρο και λαμπερό. Οι δυνατές φόρμουλες μένουν στο νεσεσέρ του φθινοπώρου αφού δεν ταιριάζουν ούτε στη διάθεση ούτε στην ηλιοκαμένη, δροσερή επιδερμίδα σας.

Εμείς σας προτείνουμε να απλώνετε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα αλλά κάποιες από εσάς επιμένετε να φοράτε φον ντε τεν μιας και νοιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια όσο αφορά την κάλυψη. Δεν θα σας μαλώσουμε αλλά θα σας παρακαλέσουμε να επιλέξετε το σωστό φον ντε τεν. Το ανάλαφρο, εκείνο που γίνεται ένα με την επιδερμίδα. 

Αφού λοιπόν ενυδατώσετε σωστά το δέρμα σας, με

το ειδικό πινέλο ή το beauty blender θα απλώσετε το φον ντε τεν σε όλη την επιφάνεια του προσώπου αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μην χρησιμοποιήσετε πούδρα ώστε το look σας να είναι απαλό και διακριτικό.

Εμείς βρήκαμε τα προϊόντα για φυσικό αποτέλεσμα.

Dior Backstage Face & Body Makeup: Είναι το προϊόν που φόρεσε η Meghan Markle την ημέρα του γάμου της και ο προσωπικός της make up artist, Danile Martin επιμένει πως είναι το πλέον κατάλληλο αν αγαπάτε το no make up make up look. Είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι χάρη στην ελαφριά σύνθεση του ενώ μπορείτε να το απλώσετε σε πρόσωπο και σώμα.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation: Εκτός από τέλεια όψη στην επιδερμίδα χαρίζει πλούσια ενυδάτωση αλλά και προστασία χάρη στο SPF 25 που περιέχει. Το λαμπερό φινίρισμα που αφήνει είναι ανεπανάληπτο.

L’ Oreal Paris Infallible Wear 24HR Foundation: Παραμένει αναλλοίωτο για ώρες ενώ αφήνει βελούδινη όψη χωρίς γυαλάδες. Είναι κατάλληλο ακόμη και για επιδερμίδες με ατέλειες.

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless: Αν ταλαιπωρείστε από ανοιχτούς πόρους το συγκεκριμένο προϊόν θα σας σώσει. Καλύπτει χωρίς να βαραίνει ενώ απλώνετε με ιδιαίτερη ευκολία.

Giorgio Armani Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup: Το αγαπημένο προϊόν των celebrities χάρη στη φυσική λάμψη που αφήνει στο δέρμα.

Becca Aqua Luminous Perfecting Foundation: Φον ντε τεν με βάση το νερό που σημαίνει πως προσφέρει έξτρα ενυδάτωση.

Διαβάστε ακόμη:

Αν σας έμεινε μια φέτα καρπούζι φτιάξτε μόνες σας την ωραιότερη ενυδατική μάσκα προσώπου!

Kendall Jenner και Hailey Bieber έκαναν το απόλυτο matchy πεντικιούρ του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα