Δείτε τη φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου με τον γιο της, Παναγιώτη!

Η Ματίνα Νικολάου βρίσκεται σε περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» και παράλληλα απολαμβάνει τα μπάνια της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσιεύει σχετικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Χθες, η Ματίνα Νικολάου φωτογραφήθηκε με τον 11χρονο γιο της, Παναγιώτη και ανάρτησε την εικόνα στο προφίλ της. «Τα μιλήσαμε τα συζητήσαμε…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας

τους και τα likes «έπεσαν» βροχή!

Να σας θυμίσουμε πως όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό, είχε αποκαλύψει για τον γιο της: “Έχω έναν γιο, 11 χρονών. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή -Για την παρέα- όποτε μπορεί. Γελάει, με κοροιδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτα”!

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Matina Nikolaou (@matinanikolaou) on Aug 5, 2019 at 1:21pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι δυσκολίες στην πορεία του στην υποκριτική και η στιγμή που σκέφτηκε να τα παρατήσει! 

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα και «μοιράζει» εγκεφαλικά! 

Αυτοκτόνησε η κόρη παλαίμαχου Έλληνα ποδοσφαιριστή 

Keywords
Τυχαία Θέματα