Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης της Rihanna στηρίζεται στην ενυδάτωση και πρέπει να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

Η Rihanna εκτός από μία super ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι και πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Η σειρά μακιγιάζ που δημιούργησε έγινε μία από τις διασημότερες σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και δεν άργησε να την ολοκληρώσει λανσάροντας και μια νέα περιποίησης με προϊόντα που λέγεται πως κάνουν θαύματα.

Ονομάζεται Fenty Skin και η star

πριν  από μερικές ημέρες αποκάλυψε τις φόρμουλες που περιλαμβάνει. Η ίδια ασχολείται πολύ με την επιδερμίδα της και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει τα δικά της προϊόντα και να τα μοιραστεί με όλες τις γυναίκες που θέλουν λαμπερή και νεανική όψη. Η σειρά θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η ίδια δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και στο τελευταίο της video για χάρη γνωστού περιοδικού αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τα βήματα που ακολουθεί λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Όπως λέει η βραδινή της ρουτίνα στηρίζεται στη σωστή και πλούσια ενυδάτωση. Αρχικά απλώνει το καθαριστικό σε μορφή gel-cream με νωπά χέρια κάνοντας απαλό μασάζ. Στη συνέχεια εφαρμόζει το Fenty Beauty Fat Water, ένα υβριδικό toner που “κάθεται¨στα χέρια και δεν μοιάζει με νερό.

Επίσης χρησιμοποιεί συχνά το ενυδατικό σπρέι της δικής της σειράς: “Ταξιδεύω πολύ και το δέρμα μου αφυδατώνεται. Πρέπει να το ενυδατώνω συχνά και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ το Fenty Beauty Hydrating Mist“, υποστηρίζει η Rihanna. Παράλληλα, το συγκεκριμένο προϊόν κρατά το μακιγιάζ στη θέση του.

Είναι στ΄ αλήθεια απίθανα τα νέα προϊόντα της Rihanna αλλά και ο τρόπος που τα χρησιμοποιεί. Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Το μανικιούρ της Kylie Jenner έχει το απόλυτο, καλοκαιρινό χρώμα και πρέπει να το δείτε!

DIY: Το πιο περίτεχνο half up με πλεξούδες που θα πετύχετε μέσα σε λίγα λεπτά (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα