Δείτε τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησε η Meghan Markle την ημέρα του γάμου της!

Μπορεί να έχουν περάσει κιόλας 2 χρόνια και κάτι από την ημέρα του γάμου της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, ακόμη όμως έρχονται στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από το beauty look της.

Πρώτος ο make up artist, Daniel Martin, αποκάλυψε το μυστικό για την απαλή λάμψη στα ζυγωματικά της. Άπλωσε μικρή ποσότητα της Aquaphor και ήταν ίσως το πιο ανέλπιστο τρικ που ακολούθησαν στο εξής πολλές θαυμάστριές της.

Και τώρα έρχεται η nail artist να μοιραστεί τι δικό της μυστικό. Τα βερνίκια που χρησιμοποίησε προκειμένου

να πετύχει το minimal και tres chic manicure της Meghan. Όπως ήδη γνωρίζετε, οι κανονισμοί και το πρωτόκολλο του Παλατιού δεν επιτρέπουν στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να βάφουν τα νύχια τους σε έντονες ή σκούρες αποχρώσεις.

Το αγαπημένο βερνίκι της βασίλισσας Ελισάβετ είναι το Essie Ballet Slippers που αποτελεί ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ever. H Meghan δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τις “προσταγές” της βασίλισσας τουλάχιστον τη συγκεκριμένη μέρα γιατί στη συνέχεια τις παρέβλεψε αφού εμφανίστηκε και με μαύρο μανικιούρ κάτι που, απ’ ότι λέγεται, εξόργισε τη Μεγαλειοτάτη.

Το νυφικό μανικιούρ της επιμελήθηκε το Nail Salon DRYBY London και τα βερνίκια που χρησιμοποίησε η nail artitst, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, είναι τα CND Vinylux Weekly Polish στην απόχρωση Unmasked και CND Vinylux Weekly Polish στην απόχρωση Negligee.

Το πρώτο έχει μια nude απόχρωση και το δεύτερο ροζ. Ο συνδυασμός τους δημιούργησε έναν παστέλ τόνο που ταίριαζε τέλεια με το Givenchy νυφικό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DRYBY (@drybylondon) στις 27 Ιούλ, 2020 στις 12:59 πμ PDT

Για το πεντικιούρ της προτίμησε την nude με καφέ υποτόνους απόχρωση του CND Vinylux Weekly Polish, Cashmere Wrap

Αν θέλετε να αντιγράψετε το look ενόψει του γάμου σας θα πρέπει να βιαστείτε μιας και μετά από τη συγκεκριμένη αποκάλυψη τα βερνίκια θα γίνουν ανάρπαστα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Τα 10 bronzer που θα σας χαρίσουν το sun-kissed look των ονείρων σας!

Βακτηριακή κολπίτιδα: Ο τρόπος να την αντιμετωπίσετε είναι απλός και γρήγορος

Keywords
Τυχαία Θέματα