6 τρόποι για να αναβαθμίσεις τη βαρετή εικόνα ενός λευκού t-shirt!

Το λευκό t-shirt είναι ένα είδος μπλούζας που όλες μας έχουμε στην ντουλάπα μας. Το φοράμε με τζιν, με φούστες, με τα αγαπημένα μας σορτς αλλά και μέσα από φορέματα. Μπορεί εύκολα να δείξει βαρετό αλλά μπορεί πανεύκολα να αποτελέσει έμπνευση για να δημιουργήσεις μοναδικά looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

#1. Ένας συνδυασμός που θα σε βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη είναι η φούστα μέχρι το γόνατο, που συνήθως είναι φτιαγμένη με πιο καλό ύφασμα, και το λευκό t-shirt

που θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση.

View this post on Instagram

Summer archives

A post shared by Michelle Driscoll (@michellemdriscoll) on Sep 29, 2019 at 2:37am PDT

#2. Βρες το ιδανικό κοστούμι και συνδύασέ το με ένα λευκό t-shirt από μέσα. Πρόσθεσε μερικά χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ και είσαι έτοιμη για στιλάτες εμφανίσεις στο γραφείο, στη βόλτα αλλά και στη βραδινή έξοδο.

View this post on Instagram

Anybody else been thinking about fall already? I mean, since the rest of summer is pretty much cancelled…I’ve already started my list on things needed for fall! Might as well be in the house in style what about you? What are you looking forward to this fall? #amplifymelanatedvoices #blacklivesmatter

A post shared by Kamrin Brown (@naturallykam) on Jul 22, 2020 at 3:07pm PDT

#3. Ένα λευκό t-shirt με cartoons ή logos δείχνει αμέσως πιο ενδιαφέρον. Συνδύασέ το με το μαγιό σου και ένα bucket hat και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη.

View this post on Instagram

Fishy fishy

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on Jun 26, 2020 at 9:40am PDT

#4. Οι μίνι φλοράλ φούστες έχουν επιστρέψει από τα 80s και μας αρέσει να τις φοράμε με απλά μίνιμαλ λευκά tops. Ολοκλήρωσε το look με γόβες, όπως κάνει η fashionista της φωτογραφίας, ή με ψηλοτάκουνα mules και κέρδισε τα βλέμματα πάνω σου.

View this post on Instagram

Not sure I’m ready to be sent back into the world

Keywords
Τυχαία Θέματα